Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
14 träffar
Populärast
Visar 14 av 14 produkter
1

Vinterskor & vinterstövlar till barn

Hos oss på BabyWorld hittar du ett stort och varierat utbud av vinterskor för barn och baby till bra priser. Vi har tagit hem populära varumärken som vi vet håller hög kvalitet. Du hittar många fina vinterkängor i slittåligt material och även fodrade vinterskor som håller vattnet borta och fötterna varma. Upptäck olika modeller med såväl låga som höga skaft.

Vinterskor och vinterstövlar är en oumbärlig del av barnens vintergarderob. När temperaturen börjar sjunka och snön börjar falla, är det viktigt att se till att de små är väl förberedda för kyla och snölek. Vinterskor och stövlar för barn bör i första hand hålla fötterna varma och torra. Välj modeller som har ett isolerande foder, gärna i fleece eller ull, och en vattentät eller vattenavvisande yttre. Varmfodrade stövlar med tjocka sulor är perfekta för snöiga dagar.

Sammanfattningsvis är vinterskor och vinterstövlar för barn en viktig investering för att hålla dem bekväma under vintermånaderna. Genom att välja skor med omsorg, med fokus på värme, passform och funktionalitet, kan du se till att dina barn är redo att njuta av vinterns roliga aktiviteter i full komfort.

Vanliga frågor

Vid vilken ålder bör barn börja använda vinerskor?
Barn kan börja använda vinterskor och stövlar så snart de börjar gå. Innan dess, när hen fortfarande åker liggvagn, är det inget måste.
Är vattenavvisande skor tillräckliga, eller behöver jag vattentäta vinterstövlar?
Om ditt barn kommer vistas i en miljö med mycket snö och slask är det bäst att välja vattentäta vinterstövlar.
Hur håller jag barnets vinterskor rena och i gott skick?
Rengör skorna regelbundet genom att borsta bort smuts och torka dem noggrant. Använd även impregneringsspray för att skydda dem ytterligare mot fukt och fläckar.
Ska jag köpa vinterskor en storlek större för att rymma tjockare strumpor?
Det kan absolut vara en bra idé att gå upp en storlek om du planerar att använda tjockare sockor i skorna.
Bör jag välja vinterstövlar med snörning eller kardborreband?
Det beror på barnets ålder och förmåga. Yngre barn kan ha lättare att använda kardborrband och därmed kunna sätta på och ta av sig vinterstövlarna själva. Något äldre barn kan dra nytta av snörning. Dels för att de lär sig knyta på egen hand, dels för att det ger bättre passform.
Vad är skillnaden mellan vinterskor och vinterstövlar?
Vinterskor är lägre och täcker inte benen, medan vinterstövlar sträcker sig högre upp och ger extra skydd mot snö och kyla.