Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
21 träffar
Populärast
Visar 21 av 21 produkter
1

Fodrade regnkläder

Iklädd ett fodrat regnställ har vädret absolut inget att säga till om. För med en insida av fleece, ett vattenavvisande ytterlager och en bekväm utformning kan dessa plagg göra även de ruskigaste dagarna till varma och mysiga. De håller barnet både tryggt, bekvämt och varmt under lekarna utomhus, den långa promenaden, eller resan till er destination. Våra fodrade regnställ kommer i olika storlekar för att passa både bebisar, små barn och äldre barn, och kommer älskas under alla de kyliga månaderna.

Fodrat regnställ vid taskigt väder

Inte ska väl vädret avgöra hur dagen ser ut! Oavsett vad ni hade för utomhusplaner, eller hur ni hade tänkt ta er fram till er destination finns det kläder som får en att glömma både regn, vind och kyla. Fodrat regnställ för barn är det perfekta plagget under de kyliga månaderna eftersom de både skyddar mot regn och håller barnet varmt och skönt. Det är viktigt att barnen klär sig rätt för att inte bli kalla eller sjuka, och med ett fodrat regnställ kan barnet känna sig riktigt trygg och bekväm.

Varma, fina och mysiga

I vårt sortiment av fodrade regnställ för barn finns det mycket att välja mellan. För extra komfort och värme erbjuder vi fleecefodrat regnställ, där inte ens regn och kalla temperaturer kan påverka humöret. Det finns flera olika storlekar att välja mellan för att alla barn ska få en härlig utomhusupplevelse. Välj exempelvis mellan en regnoverall för de mindre barnen eller ett regnset för de större. Vi erbjuder även flera olika söta, färgglada och mönstrade designer för att de också ska vara en fröjd för barnens ögon. Med sina lekfulla utseenden och varma och skyddande egenskaper blir de snabbt en favorit i garderoben. Komplettera gärna med fodrade vantar för att göra outfiten komplett. Du hittar detta och mycket mer online hos oss.

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.