Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
27 träffar
Populärast
Pilejacka Kläppen - Beige Lindberg
Lindberg
Pilejacka Kläppen - Beige
Outlet 50%
300 kr599 kr
Jacka Bormio Grey Melange Lindberg
Lindberg
Jacka Bormio Grey Melange
Outlet 30%
258 kr369 kr
Pilejacka Kläppen - Navy Lindberg
Lindberg
Pilejacka Kläppen - Navy
Outlet 50%
300 kr599 kr
Bormio Huvjacka Black Lindberg
Lindberg
Bormio Huvjacka Black
Outlet 30%
265 kr379 kr
Visar 24 av 27 produkter
12

Vindfleece & fleece kläder till barn & baby

Här hittar du vindtäta och varma plagg i fleece som gör ditt barn redo för lek i alla väder! Vi har fleece set för barn i alla åldrar, använd dem gärna i lager om vädret skulle vara extra busigt! Vi har även vindfleece för både barn och baby när det är varmare ute men vinden ligger på.

Vanliga frågor

Vad är fördelen med fleece?
Det finns många fördelar med fleece! Fleece är väldigt mångsidigt och går att använda både som enskilt plagg såväl som ett extra lager under skal eller vinterkläder. Det ger plagget lång livslängd och kan användas på vintern när det börjar bli kallt, såväl som våren när solen tittar fram. Fleece är ett material som andas samtidigt som det värmer och är mjukt och följsamt. En annan fördel är att materialet är väldigt tåligt och går att tvätta många gånger utan större påverkan. Därav perfekt för barn som gillar att leka utomhus! Tänk dock på att fleece inte tål särskilt hög värme, så följ tvättrådet på respektive plagg innan du tvättar alternativt tumlar.
Går fleece att använda under alla plagg?
Absolut! En fleecetröja kan vara bra att ha under alla årstider och får ofta plats under de allra flesta ytterplagg, eller som enskilt klädesplagg när det är något varmare väder.