Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
83 träffar
Populärast
Visar 24 av 83 produkter

Vindfleece & fleece kläder till barn & baby

Här hittar du vindtäta och varma plagg i fleece som gör ditt barn redo för lek i alla väder! Vi har fleece set för barn i alla åldrar, använd dem gärna i lager om vädret skulle vara extra busigt! Vi har även vindfleece för både barn och baby när det är varmare ute men vinden ligger på.

Vad är fördelen med fleece?

Det finns många fördelar med fleece! Fleece är väldigt mångsidigt och går att använda både som enskilt plagg såväl som ett extra lager under skal eller vinterkläder. Det ger plagget lång livslängd och kan användas på vintern när det börjar bli kallt, såväl som våren när solen tittar fram. Fleece är ett material som andas samtidigt som det värmer och är mjukt och följsamt. En annan fördel är att materialet är väldigt tåligt och går att tvätta många gånger utan större påverkan. Därav perfekt för barn som gillar att leka utomhus! Tänk dock på att fleece inte tål särskilt hög värme, så följ tvättrådet på respektive plagg innan du tvättar alternativt tumlar.

Går fleece att använda under alla plagg?

Absolut! En fleecetröja kan vara bra att ha under alla årstider och får ofta plats under de allra flesta ytterplagg, eller som enskilt klädesplagg när det är något varmare väder.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer