Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
18 träffar
Populärast
Omlottbody Almond Fixoni
Fixoni
Omlottbody Almond
Outlet 50%
110 kr219 kr
Body Marvin & Obie Shorty
Shorty
Body Marvin & Obie
Outlet 30%
104 kr149 kr
Omlottbody Randig Stucco Fixoni
Fixoni
Omlottbody Randig Stucco
Outlet 30%
132 kr189 kr
Visar 18 av 18 produkter
1

Omlottbody till baby & nyfödd

Omlottbody i mjuka material och fina färger hittar du här. Tryckknappar längs ena sidan gör bodyn enkel att ta på och av och underlättar så att du inte behöver dra plagget över bebisens känsliga huvud. Ett plagg som passar utmärkt till den nyfödda och lite större bebisen. Tryckknappar finns även i grenen som gör det enkelt att byta blöja.

Varför omlott?

När babyn är nyfödd vill man att det ska vara så enkelt som möjligt att klä den. En omlottbody kan du lägga upp på skötbordet och därefter lägga babyn ovanpå, sidorna stängs omlott med knappar eller knytband och så knäpper man ihop grenen på mitten. Inget behöver träs över barnets ostadiga huvud. När du gör ett blöjbyte så behöver du inte trä ur armarna utan bara öppna upp knapparna i grenen. När barnet blir lite större så är en body fortfarande ett praktiskt plagg, det blir aldrig en glipa mellan byxa och tröja som det kan bli i ett tvådelat set.

Material och storlekar

Hos oss hittar du omlottbodys med kort respektive lång ärm, du väljer själv vad du föredrar! Här hittar du också bodys anpassade för prematur. Dessa mindre bodies har öppningar där eventuella slangar kan träs igenom. Materialet i våra bodies är oftast bomull men här hittar du även lyocell, ekologisk bomull, bomull/elastan och bambu/bomull. Många av våra bodies kan matchas med en babybyxa i samma mönster/färg. Hos oss köper du fina babykläder online med snabb leverans!