Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Skapad för
framtiden

Bugaboo ger dig friheten att utforska världen med ditt barn vid din sida. Deras ikoniska barnvagnar och föräldralösningar gör livet enklare och mer njutbart, oavsett var dina äventyr tar dig. 
 
Bugaboo tror att föräldraskap är avgörande för framtidens formning, och deras produkter är designade för att hjälpa dig på den resan. Ta världen med dig och upptäck den tillsammans med ditt barn.

Från första dagen

Bugaboos duovagnar låter dig utforska världen med ditt barn från dag ett.
 
Vagnarna inkluderar liggdelar som skapar en trygg och bekväm miljö för barnet. De är lämpliga för barn upp till 9 kg och ger barnet möjlighet att ligga bekvämt tills det är redo att sitta upp själv.
 
Varje detalj på duovagnen, från hopfällning till fastsättning, är designad för att underlätta föräldrarnas vardag.

Enkelt för stan

Utforska längre och rör dig smidigt med kompakta barnvagnar, lätta innovationer som passar för stadspromenader och nya äventyr.
 
Snabbt och enkelt hopfällbar. Perfekt för att upptäcka nya platser. Förberedd för att erövra framtiden tillsammans.

För hemmet, varje dag

Snygga och smidiga lösningar för hemmet, för ditt barns start i livet. Lätt att anpassa till varje ny livsfas. Skapad för dina utrymmen. Byggd för vardagen. För framtiden.

Ju längre en produkt håller, desto lägre blir dess miljöpåverkan. Bugaboo designar sina barnvagnar för att hålla länge. Genom att sätta höga standarder och genomföra intensiva tester kan de garantera de säkraste produkterna som kan hålla länge.

 

Push to zero

On our way to Zero
Bugaboo är engagerade i att minska sin miljöpåverkan. Dom har satt ambitiösa mål att bli netto-noll till 2035 och minska produkternas klimatavtryck med 47 % till 2026.

Ansvarsfull produktion
Alla Bugaboos produkter är designade i Nederländerna och tillverkade i Bugaboos egen fabrik i Kina. Fabriken är certifierad enligt de högsta miljö- och sociala standarderna. Bugaboo säkerställer att alla medarbetare tjänar minst 25 % över levnadslöner och har en bra arbetsmiljö.

Bugaboo är B-corp certifierat
Bugaboo anslöt sig stolt till B-corp communitien år 2023.

Hållbar sjötransport
Alla Bugaboos produkter skickas från deras egen fabrik till lager med hjälp av biodrivmedel. Detta kommer att minska Bugaboos utsläpp från sjötransporter med uppskattningsvis 75 % år 2024.