Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Madrasskydd till vagga & vagn


En liten olycka händer så lätt! Madrasskydd placeras över madrassen men under lakanet. Med ett madrasskydd till din barnvagn håller du dels fukten borta dels så skyddar du vagnens madrass. Dagens madrasskydd andas och är tillverkade så att de garanterar en behaglig miljö för ditt barn i barnvagnen.

Filtrera

Vit
Aerosleep
Rätt Start
Sebra
Vinter & Bloom

Pris

5produkter

Madrasskydd förenkla din vardag

Med ett madrasskydd till barnvagn förenklar du din vardag! I livet med små barn blir det en del olyckor i form av läckande blöjor och kräks. För att slippa ta bort hela madrassen ur vagnen byter du smidigt bara madrasskyddet och lakanet vid en incident. På så sätt kan du fortsätta att använda vagnen direkt utan att vänta på att en hel madrass ska torka. Det kan vara en god idé att införskaffa åtminstone två madrasskydd så att du har något att byta med direkt. Dagens madrasskydd är tillverkade av material som andas och låter luften passera, detta så att det inte ska bli för varmt och instängt i barnvagnen. Köp ditt madrasskydd på BabyWorld tryggt och smidigt med snabb leverans!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16