Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Spjälskydd till spjälsäng


Barnets första säng är oftast en liten spjälsäng. Använd då ett mjukt och vadderat spjälskydd som placeras på insidan av sängen för att täcka mellanrummen som är mellan spjällen. Det finns tunna och tjocka spjälskydd som skyddar barnet från att slå i eller fastna mellan spjällen. Alla skydd har material som är godkända att användas i kontakt med barn.

Filtrera

Spjälskydd grå
Spjälskydd rosa
Spjälskydd vit
Beige
Grå
Grön
Gul
Lila
Rosa
Röd
Vit
2B Baby
Aerosleep
Cam Cam
Done By Deer
Filibabba
Garbo&Friends
Konges Slöjd
MarMar Copenhagen
Mini Dreams
Ng Baby
Roommate
Rätt Start
Saga Copenhagen
Sebra
Stokke

Pris

41produkter

Se till att ditt barn ligger säkert i sin vagga med spjälskydd

Oavsett vilket spjälskydd du väljer kan du räkna med att de håller hög kvalitet. Vi på BabyWorld tar bara in produkter från varumärken vi litar på. Vi har bland annat skydd från märken som Rätt Start, Vinter & Bloom, Stokke, Ng Baby samt Färg & Form.


En olycka kan lätt hända, speciellt när barnen är små och för sig själva en stund. Med hjälp av spjälskydd kan du minimera risken för att något ska hända när du minst anar det. När barnen sover i en spjälsäng utan skydd är det lätt hänt att fötterna fastnar mellan spjälorna. Hos oss kan du hitta många fler bra skydd till hemmet som minimerar riskerna. Kolla in vår kategori "säkerhet" för att hitta produkter som andningslarm och babyvakter för att nämna några.


Vi på BabyWorld har under flera år gjort vårt bästa för att hitta och erbjuda riktigt bra produkter för barn och föräldrar. Vårt mål är att du som förälder alltid ska kunna hitta något du tycker om hos oss. Du hittar både spjälskydd och andra produkter i flera olika prisklasser. På så sätt kan du hitta produkter som passar just dig och din familj, oavsett vilken budget ni har.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16