Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Madrasskydd spjälsäng


Håll madrassen fräsch och skyddad med hjälp av ett madrassöverdrag. Det förlänger madrassens livslängd och gör att du inte behöver tvätta den lika ofta. Istället kan det räcka med att dra av skyddet och endast rengöra detta. I vårt sortiment hittar du madrasskydd för allt från skötbäddar och barnvagnar till spjälsängar och juniorsängar. Välj en storlek som passar din madrass och håll den på så sätt skyddad från välling, puréer och mat. Det skyddar även madrassen om barnet skulle råka kissa på sig. Madrasskydd är nämligen tillverkade i funktionella material som stänger ute vätska.

Filtrera

Vit
Aerosleep
Candide
Doomoo
Rätt Start
Sebra
Vinter & Bloom

Pris

13produkter

Skydda sängen med ett madrasskydd

Hitta ett madrassöverdrag som passar ditt barns sovplats från varumärken såsom Rätt Start, Stokke och Vinter & Bloom! Genom att skydda din madrass från vätska och smuts ser du till att den håller längre och fortsätter att kännas ren och fräsch. I vårt sortiment hittar du skydd i mjuk plastad frotté, men också i borstad bomull som är utrustad med ett tunt skyddslager som gör skyddet 100% vattentätt. De är mjuka och sköna att ligga på, samt att de stänger ute fukt samtidigt som de släpper igenom luft för att hålla sängen torr och sval. Välj en modell som passar sängens storlek och låt ditt barn njuta av en god natts sömn.

Stäng ute vätska med sköna madrassöverdrag

För att barnet ska vakna pigg och glad gäller det att skapa de rätta förutsättningarna för en god natts sömn. Ett kvalitativt madrassöverdrag är mjukt och bekvämt för barnet att ligga på och gör det samtidigt lätt för dig som förälder att hålla fräscht i sängen. De ska därför vara lätta att ta av för att tvättas om det skulle behövas. Här hittar du skydd som antingen täcker hela madrassen eller endast en liten bit, samt modeller som kan placeras antingen över eller under lakanet. Allt handlar om vad din lilla älskling trivs bäst med. Beställ dina madrasskydd online eller besök någon av våra butiker i Uppsala eller Västerås. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16