Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Skötbord & Byrå

Fina skötbord av hög kvalitet
Ett skötbord är guld värt under den första tiden som mamma och pappa. Det väntar många blöjbyten, insmörjningar och påtagning av kläder för den lille. Att ha en arbetsyta som är i en ergonomisk höjd kommer vara otroligt värdefullt för både rygg, axlar och nacke. Samtidigt är det skönt att ha en plats att förvara alla babyprylar på, exempelvis blöjor, krämer, kläder och liknande. Här hittar du fina skötbord och byråer i tidlös och klassisk design. Dessa passar in i de flesta inredningsstilar och blir en naturlig detalj.

Filtrera

Beige
Grå
Vit
Cam Cam
Sebra
Sororibus
Stokke

Pris

13produkter

Mångsidiga skötbord och allt du behöver

Våra skötbord håller hög kvalitet, vi tar endast hem möbler och produkter från varumärken som vi vet håller högsta kvalitet och som tillverkar bra saker. Ett skötbord är en riktigt praktisk produkt som likväl kan finnas i bebisens rum som i badrummet. Eftersom alla har olika önskemål, krav och budget har vi försökt samla ett så varierat sortiment av skötbord och byråer som möjligt. Här finns både större byråer med skötbord högst upp men vi har även smidiga skötbord som du hänger på väggen och helt enkelt fäller ner när det behövs. Perfekt för det mindre hemmet!

För dig som bor i ett mindre hem kan det vara lite av en utmaning (rent platsmässigt) när den nya familjemedlemmen kommer. Men vi har smarta skötbord som knappt tar någon plats alls. Här kan du, förutom vägginstallerade varianter, även hitta bra skötbord som du kan klicka fast ovanpå badkaret eller ovanpå spjälsängen. Dessa sparar rejält med plats hemma!

För dig som inte riktigt fixat i ordning barnets nya rum än har vi riktigt smarta möbelpaket som kan vara av intresse. Genom att köpa ett möbelpaket med säng, skötbord och garderob, har du det mesta som rummet behöver. Därefter är det bara att dekorera och göra stämningen trevlig med textiler och liknande. Du hittar fina möbelpaket med skötbord från bland annat Troll och Stokke.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16