Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Målarböcker

Utveckla barnens kreativitet genom att ge dem spännande målarböcker för barn. Med en penna i handen och färglösa blad får de chans att låta fantasin ta över och måla upp en värld på exakt det sätt som de vill att den ska se ut. Målarböcker och pyssel är en rolig underhållning som även är stimulerande för deras utveckling. I vårt sortiment hittar du flertalet olika varianter som passar barn i alla åldrar och med olika intressen.

Filtrera

Barthelson Förlag
Carlobaby
Janod
Melissa & Doug
Teddykompaniet

Pris

21produkter

Sätt färg på världen med spännande målarböcker

Att få rita och pyssla ökar kreativiteten och hjälper barnen att stimulera den högra hjärnhalvan, samtidigt som de även får träna sin motorik genom att hålla sig innanför de färdigbestämda linjerna. Målarböcker för barn är ett utmärkt medel för just detta och bjuder även in till många timmar av underhållning och skoj. Här lämnas varje blad färglöst för att barnen själva ska få fylla i med färger. Vissa barn älskar att försöka göra varje sida verklighetstrogen, men det positiva är att det finns absolut inga regler. Kanske kan det vara kul att vända upp och ner på saker och ting lite, tänka utanför boxen, och måla träden rosa och låtsas som att det är en magisk skog? Eller ge alla djur spännande färger och låtsas att de bor på en utomjordisk bondgård? Med en färgpenna i handen kan barnen själva få bestämma hur världen ska se ut.

Hitta en målarbok för ditt barn här

När det kommer till målarböcker för barn har vi ett varierat utbud att välja mellan. Här finns något för alla barn och deras intressen. Kanske är det Mia & Me som intresserar? Prinsessor? Eller varför inte spännande fordon? Det finns även olika pysselböcker och färgpennor att kombinera med för att få timmar av underhållning och kreativitet. Handla smidigt online hos oss och få allting hemlevererat inom kort, sedan är det bara att ta pennan i handen och färglägga efter egen fantasi.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30