Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Dockvagnar & Docksängar


Skäm bort både barnen och deras dockor med bekväma dockvagnar eller docksäng i olika utformningar och stilar. Med hjälp av dessa kan barnen ta hand om sina dockor på ett roligt sätt och kanske även ta med dem ut på spännande äventyr i världen, eller runt i det egna hemmet. Vi har allt från små och lättanvända vagnar till större dockvagnar som har plats med både ombyte och andra saker som kan behövas tas med.

Filtrera

Beige
Rosa
Vit
Cam Cam
Micki
Sebra
Skrållan

Pris

15produkter

Underbara dockvagnar i olika stilar

Barn älskar att imitera de vuxna och ta efter dem på alla möjliga sätt, och detta är något som ofta genomsyrar deras olika lekar och fantasier. Många av dem spenderar exempelvis timmar på att leka familj där de på ett roligt sätt får lära sig att ta ansvar och utveckla ett omhändertagande. Att vara minst i familjen kan vara frustrerande, men genom att ge dem dockor och tillbehör ger ni dem chans att få leka vuxna och ta hand om sina egna dockor på samma sätt som ni tar hand om barnen. För att ge lekarna och fantasierna ett större universum finns det mycket produkter som gör stor skillnad, bland annat dockvagnar. Dockvagnar tillåter dem att ta hand om sina dockor och ta med dem på äventyr, om det så är i hemmet eller ute i världen.

Mängder av olika utföranden och stilar

Vi erbjuder det absolut bästa för dockorna i form av dockvagnar. Med mängder av olika utföranden kan ni enkelt hitta en favorit som både dockan och barnet älskar. Kanske lockas ni av en söt liten dockvagn i trä? Eller en större modell med plats för både ombyte och diverse tillbehör som kan behövas ute på äventyr? Vi har även flera olika söta stilar som får barnens ögon att lysa. Hitta allt både smidigt och tryggt online på vår hemsida.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16