Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Dockskåp & Tillbehör

Dockskåp är en leksak som stimulerar barnens lekfullhet och fantasi. Eftersom det riktiga hemmet är dekorerat av de vuxna så blir dockhuset en plats som barnen själva får styra. Här får de chans att inreda helt efter egen smak och intresse, och eftersom fantasin inte sätter några gränser kan hemmet få många spännande utseenden. Med våra dockhus och inredning kan barnen skapa ett komplett hem för sina dockor, samtidigt som de kan se fram emot timtals av roliga lekar.

Filtrera

Dockskåpsmöbler
Blå
Grå
Vit
Maileg
Micki
Nofred
Pippi Långstrump
Sebra
Skrållan

Pris

49produkter

Dockskåp och inredning

Dockskåp ger en underbar möjlighet för barnet att bygga en helt egen värld. I detta hus är det barnen som bestämmer, och det finns absolut inga regler för hur inredningen ska se ut. Kanske vill barnen efterlikna det egna hemmet och ge det ett verklighetstroget utseende, eller varför inte vända upp och ner på var möbler är ”menade” att stå och experimentera på egen hand. I vårt sortiment hittar du inte bara dockskåp, utan även mängder av inredning i olika stilar. Kanske är det dags att testa att ha sängen i köket så dockorna enkelt kan få frukost på sängen? Eller varför inte göra hela vinden till ett stort tv-rum? I fantasin får man göra exakt hur man vill, och det är därför det är så kul med dockskåp.

Hitta allt för dockornas hem online

Med sängar, skåp, stolar, tv, köksutrustning, tvättmaskin och mycket mer kan barnen fylla sitt dockhus med allt som dockorna kan tänkas behövas för överlevnad och för att få ett hem att trivas i. Alla möbler håller en bra kvalitet och är skapta med snygga detaljer och stilar för att barnen ska kunna dekorera efter egen smak. Med vårt stora sortiment blir det inte svårt att skapa det hem som barnen önskar, och eftersom det går att dekorera om i all oändlighet blir detta en lek som sällan går att tröttna på. Hitta dockhuset och all form av inredning online hos oss och beställ smidigt och tryggt. Har ni några frågor är ni alltid välkomna att höra av er till oss.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30