Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Dockor

Dockor och leksaker är med på de flesta barns önskelistor och utgör en viktig del av deras liv och uppväxt. Dessa mjuka vänner blir snabbt kompanjoner som får dras med på alla möjliga äventyr, och även finnas som en tryggande vän att krama när det är dags att sova. I vårt sortiment finns det många mjuka och söta dockor för barn att välja mellan, kanske kommer någon av dem bli ditt barns nya bästa vän.

Filtrera

Beige
Brun
Svart
Vit
Kikadu
Maileg
Micki
Pippi Långstrump
Rubens Barn
Sebra
Skrållan
Vanimeli

Pris

81produkter

Mjuka och söta dockor som barnen älskar

Dockor och nallar av olika slag tillhör en del av familjen i de flesta hem där det finns barn. Förutom föräldrarna blir dessa mjuka figurer de första bästa vännerna och kompanjonerna som barnen får, och de får ofta troget följa med på såväl äventyr som sovstunder. Dockor och andra mjuka leksaker såsom nallar inger en trygghet för barnen, både hemma och på andra platser. Först och främst tänker man på dem som roliga leksaker, vänner, som barnen kan leka med, bjuda på tekalas och kanske hålla små födelsedagar för. Men eftersom de ofta får en doft av hemmet passar de också utmärkt att ta med på övernattningar eller resor för att barnen ska få en anknytning till det egna hemmet och känna trygghet.

Hitta de nya mjuka vännerna online

I vårt sortiment av dockor och leksaker finner du många kramgoa vänner att ge till barnen. Tack vare just deras mjuka material passar de bra för barnhänder och famnar, och gör dem underbara att krama. Detta gör att dockorna lika gärna hänger med på äventyr som att gosas med när det är sovdags. Vi erbjuder flera olika varianter som bland annat supersöta Maileg, Rubens Barn och Micki. Med ett brett utbud online blir det både enkelt och roligt att hitta de nya favoriterna på en och samma sida. Överraska barnen med någon av våra mjuka vänner och se hur glada de blir.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30