Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Tröjor

Tröjor för barn är en stor del av garderoben. De fyller en viktig funktion då de håller barnen varma och bekväma, samtidigt som vi på Babyworld även lägger ner stor fokus på design. Just därför hittar du flertalet moderna och snygga tröjor med allt från neutrala och stilrena designer till färgglada och roliga. Med en fantastisk kombination av funktion och design blir det därför inte svårt att hitta en tröja för barn som älskas av både barnet och föräldrarna.

Filtrera

Blå
Grå
Grön
Gul
Vit
Bobo Choses
En Fant
Filemon Kid
Geggamoja
Konges Slöjd
Livly
Melwing
Mini Rodini
Small Rags

Pris

85produkter

Underbara tröjor för barn

Barn växer snabbt, vilket betyder att deras garderob genomgår en större förändring än vuxnas. Vad som känns som hela tiden måste deras kläder bytas ut mot större, vilket också är positivt eftersom det är underbart roligt att kolla in alla söta utbud som erbjuds för de små. Om du letar efter en tröja för barn så har du hittat helt rätt. Vi erbjuder flertalet fantastiska tröjor för barn, alla i olika designer, färger och motiv, som alla är lockande för minstingarnas ögon. Med spännande färger och motiv blir det roligt för barnen att bli klädda varje morgon, och hos oss kan du snabbt och smidigt hitta era nya favoriter.


Hitta favorittröjan online

Genom att skrolla genom vårt utbud av tröjor för barn får du en bra överblick över vad som erbjuds, för att enkelt kunna bestämma dig. Vi erbjuder allt från neutrala och moderna cardigans till tröjor med uppskattade djurmotiv, och med sköna material och hög kvalitet känns tröjorna även härliga att bära och är mjuka mot barnens hud. Hos oss blir det därför smidigt och roligt att shoppa för dina barn direkt online. Vi erbjuder säkra betalningsalternativ och en snabb frakt. På så vis kan du enkelt hänga med i barnens utveckling och hitta nya kläder som passar perfekt.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30