BLACK WEEK
15% på nästan alla ord. priser med kod: BW15

villkor gäller*

Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Klänningar & tunikor

Med en klänning blir varje dag till en fest! Hos oss hittar du mjuka och sköna vardagsklänningar och finklänningar till fest och kalas. I vårt utbud hittar du klänningar både med kort och lång ärm. Här hittar du svala sommarklänningar och klänningar som med ett par leggings till blir perfekta även när det blivit svalare ute. Shoppa klänningar från Mini Rodini, Enfants, Konges Slöjd, Geggamoja med flera!

Filtrera

Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Rosa
Bobo Choses
En Fant
Geggamoja
Jollein
Konges Slöjd
Livly
MarMar Copenhagen
Mini Rodini
Small Rags

Pris

69produkter

Klänningar & tunikor för alla tillfällen

Sval bomull, söta volanger, rynk, plysch, brodyr, tyll och härliga mönster. På BabyWorld hittar du klänningar & tunikor för alla tillfällen! Älskar ditt barn också fina klänningar? I vårt breda utbud hittar du klänningar för alla tillfällen och årstider. Här hittar du vardagsplagg som passar till förskolan och hemma men även finare klänningar som passar till kalas och högtider. Filtrera om du vill se alla klänningar sorterade på varumärken.


Välj dina strider

I perioder kanske ditt barn vill ha klänning varje dag? Och varför begränsa klänning till enbart fest? Med ett par leggings eller tights till är en mjuk klänning ett skönt plagg som är lätt att leka i. Det går även att använda våra barnklänningar som tunikor tillsammans med byxor. Satsa på några vardagsklänningar och slipp bråket vid morgonens påklädning. I vårt fina utbud av klänningar hittar du klänningar i många olika utföranden och material. Som alltid handlar du tryggt hos oss med snabba leveranser!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Under Black Week
Fredag & Lördag 07-18