Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Överdelar

Överdelar för barn
Här hittar du vårt utbud av fina överdelar för barn i olika åldrar. Överdelar kan vara allt från tunnare tröjor och tjocktröjor till klänningar, bodys och boleros. Vi erbjuder många olika storlekar så att du enkelt ska kunna hitta överdelar barn som passar perfekt. För minstingarna har vi jättesöta klänningar och bodys som är enkla att ta av och på och som sitter bekvämt. Beroende på vilken säsong överdelarna ska användas till har vi både varmare och svalare plagg. Till höst och vinter kan du kolla in våra fina koftor från Fixoni, varma och gosiga och passar till mycket.

Filtrera

Klänningar & tunikor
Långärmad t-shirt
T-Shirt & Linnen
Tröjor
Koftor & Stickat
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Rosa
Vit
Bobo Choses
En Fant
Filemon Kid
Fixoni
Geggamoja
Jollein
Konges Slöjd
Livly
MarMar Copenhagen
Melwing
Mini Rodini
Small Rags

Pris

290produkter

Fina set med överdelar och underdelar

Våra tröjor till barn kan du köpa från många omtyckta varumärken, bland annat Lundmyr, Small Rags och Geggamoja. För att hitta överdelar till varje tillfälle har vi samlat både enkla och mer stilrena modeller i färger som grått, vitt och beige. Men du kan givetvis även köpa mer kreativa tröjor barn i glada färger och fina mönster.


Hos oss på BabyWorld kan du hitta många fina kläder till barn och bebis. Många av våra överdelar matchar dessutom perfekt med olika underdelar, dessa hittar du under fliken "Underdelar" under "Kläder". Du kan bland annat sätta ihop fina och gosiga tröjor från Small Rags med tillhörande mjukisbyxor. Det är bra att köpa lite olika modeller på tröjor barn eftersom de dels ofta hamnar i tvätten men också ska kunna användas till olika tillfällen. Kolla igenom vårt breda sortiment av överdelar och beställ något som passar ditt barn. Kom ihåg att vi bjuder på frakten om du beställer för över 500 kronor. Med andra ord kan det vara smart att passa på att köpa andra saker som barnet kan tänkas behöva, exempelvis byxor, strumpor, skor eller jacka.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30