Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Omlottbodys


Omlottbody i mjuka material och fina färger hittar du här. Tryckknappar längs ena sidan gör bodyn enkel att ta på och av och underlättar så att du inte behöver dra plagget över bebisens känsliga huvud. Ett plagg som passar utmärkt till den nyfödda och lite större bebisen. Tryckknappar finns även i grenen som gör det enkelt att byta blöja.

Filtrera

Brun
Grå
Rosa
Fixoni
Garbo&Friends
Geggamoja
Konges Slöjd
MarMar Copenhagen
Mini Rodini
Pippi
Shorty

Pris

52produkter

Varför omlott?

När babyn är nyfödd vill man att det ska vara så enkelt som möjligt att klä den. En omlottbody kan du lägga upp på skötbordet och därefter lägga babyn ovanpå, sidorna stängs omlott med knappar eller knytband och så knäpper man ihop grenen på mitten. Inget behöver träs över barnets ostadiga huvud. När du gör ett blöjbyte så behöver du inte trä ur armarna utan bara öppna upp knapparna i grenen. När barnet blir lite större så är en body fortfarande ett praktiskt plagg, det blir aldrig en glipa mellan byxa och tröja som det kan bli i ett tvådelat set.


Material och storlekar

Hos oss hittar du omlottbodys med kort respektive lång ärm, du väljer själv vad du föredrar! Här hittar du också bodys anpassade för prematur. Dessa mindre bodies har öppningar där eventuella slangar kan träs igenom.


Materialet i våra bodies är oftast bomull men här hittar du även lyocell, ekologisk bomull, bomull/elastan och bambu/bomull. Många av våra bodies kan matchas med en babybyxa i samma mönster/färg. Hos oss köper du fina babykläder online med snabb leverans!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30