Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Vanthållare

Vantar är en viktig del av både höst- och vinteroutfiten för att hålla de små händerna både torra och varma. Men barnvantar kan snabbt befinna sig på flykt genom att de tas av eller glider av under lekar eller promenader. För att vantarna inte ska hamna i en stor vattenpöl, eller i värsta fall försvinna, är ett par vanthållare för barn det bästa botemedlet. Med våra vanthållare med clips är de dessutom lätta att använda i kombination med att de sitter fast och säkert.

Filtrera

Addbaby
Geggamoja

Pris

4produkter

Smarta vanthållare för barn

Ett smart sätt att hålla sig varm på är att bära både vantar, mössa och varma skor. Med hjälp av dessa accessoarer hålls kroppsvärmen inne bättre och ger barnen en behaglig utomhusvisit. Att frysa och bli blöt förstör både leken och humöret, så genom att skaffa anpassade plagg och accessoarer blir dagen räddad. Att frysa om händerna är speciellt jobbigt, de kan bli kalla, blöta och göra ont. Det finns många vantar för barn och bebisar att använda, men det är inte alltid som de hålls på plats eller är lätta att hålla reda på. De små, söta vantarna kan lätt försvinna, antingen genom att barnet slänger av sig dem när hen sitter i vagnen, de åker av under lek, eller försvinner under andra omständigheter. Ett både smidigt och smart sätt att lösa detta problem på är med hjälp av vanthållare.

En smidig investering

Vanthållare för barn gör era vantrelaterade problem som bortblåsta. Med vanthållare med clip fäster du enkelt vantarna i overallärmen så att vantarna inte försvinner så fort de åker av. Clipsen är enkla att använda och gör samtidigt så att vantarna sitter på plats och inte försvinner. På så vis slipper ni köpa nya vantar så fort en har gått förlorad, vilket spar er både pengar och energi. Hos oss hittar du flertalet vanthållare av hög kvalitet och i trevliga designer. Välj mellan neutrala och svarta, eller kanske något mer spännande som rosa stjärnor, och handla både säkert och smidigt online hos oss.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16