Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Galonvantar

Alla som har barn som går på förskola vet hur oumbärliga de praktiska galonvantarna är. När det är blött och slaskigt håller de ditt barns händer torra och varma genom hela uteleken. För de ännu lite kallare dagarna finns även mysiga, fodrade galonvantar för alla barn - för att hålla ditt barns små fingrar lite extra varma när det är extra kallt. De är perfekta särskilt för de små barnen som sitter stilla och leker i sandlådan även under blöta och kalla dagar. Det är alltid bra att ha ett extra par galonvantar som reserv på förskolan som ditt barn snabbt kan dra på sig utanpå sina vanliga vantar om vädret blir blött och slaskigt. När det gäller barn så stämmer verkligen den gamla devisen om att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. Med galonvantar är du garderad även mot det allra ruskigaste höst och vårvädret. Under slaskiga vinterdagar passar det perfekt med ett par varma och sköna fodrade regnvantar i galon, som ett komplement eller som huvudsaklig vante på förskolan.

Filtrera

Blå
Rosa
Didriksons
Lindberg

Pris

3produkter

Vattentäta vantar till barn

Galonstället är idag nästan obligatoriskt på förskolan - galon är ett vattentätt material som är lätt att torka av efter smutsig lek utomhus. Med ett par praktiska galonvantar, med eller utan foder, stoppas inte ditt barns lek- och upptäckarglädje av vädret. Håll ditt barns händer och fingrar torra och varma med ett par sköna galonvantar från vårt sortiment där vi kan erbjuda regnvantar för barn från de största tillverkarna, som står för kvalitet och design i alla väder. Vi har fodrade och ofodrade galonvantar i flera olika färger och utföranden från bl a Lindberg. Köp ett par galonvantar till förskolelådan hos oss på BabyWorld- perfekta som komplement till tunnare vantar eller som lite rejälare, fodrade alternativ under blöta vinter- och höstdagar.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16