Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bäst i test

Barnvagnar

Besafe iZi Go Modular I-Size X1

BeSafe iZi Go Modular X1 är ett välbyggt, smidigt och välkonstruerat babyskydd med en lång sufflett och bekvämt handtag. Den fungerar väldigt enkelt tillsammans med basen, som du kan använda upp till att ert barn är fyra år gammalt med BeSafe’s bakåtvända bilbarnstolar.

Användning

BeSafe iZi Go Modular X1 är ett välkonstruerat babyskydd, det känns direkt när du lyfter upp den ur förpackningen. Basen kan du använda tillsammans med BeSafes bakåtvända bilbarnstolar. Monteringen av basen är väldigt enkel och intuitiv, att klicka i babyskyddet är enkelt och tydligt tack vare klicken som berättar för dig att skyddet sitter på plats.


Babyskyddet är ett av de lättare på marknaden med sina 4 kilo, handtaget ligger bekvämt i handen oavsett om du bär babyskyddet tomt eller med ditt barn i. Du kan använda iZi Go Modular X1 fram till att ditt barn är 75 cm lång eller 12 månader gammal. Om du ska använda babyskyddet i någon annan bil eller inte använder basen kan du fästa babyskyddet med ett vanligt 3-punktsbälte.

Säkerhet

IZi Go Modilar X1 är en del av den senaste BeSafe innovationen, Dynamic Force Absorber - som fångar upp ditt barn och absorberar och skyddar ditt barn vid en eventuell sidokollision. Babyskyddet är även utrustat med Side Impact Priotection+ (SIP+) det fäster på den sidan av babyskyddet som är mot bilddörren, som ett extra skydd om olyckan skulle vara framme. Skyddet är utrustat med ett vadderat 5-punktbälte för ett ge optimalt stöd och komfort för ditt barn.

Komfort

BeSafe Newborn Hugger är en fantastisk uppfinning som placerar ditt nyfödda barn bättre under den första tiden i bilen, tillverkat av mjuka material och med en stödjande liten ”kil” lyfter den upp bebisens rygg och gör liggvinkeln planare och bättre. Denna plockar du sedan ut när det börjar blå trångt. Nackskyddet och internselens höjd justerar du allt eftersom ditt barn blir större, den nya designen ger mer utrymme åt huvud och nacke. Som tidigare modeller finns det stora och väl täckande suffletter med solskyddsfaktor 50+!

BeSafe har även den smarta Magnetic Belt Assistans som låter dig fästa axelbanden i din BeSafe iZi Go Moduler X1 när du skall lägga ner ditt barn i skyddet, detta är en enkel men otroligt smart funktion som underlättar väldigt mycket för dig som förälder.

Cybex Cloud Z i-Size

Cybex Cloud Z i-Size är ett modernt babyskydd med lång sufflett, roterbar bas och ett smart liggläge. Den roterbara basen underlättar i och urtagning och den långa suffletten låter ditt barn sova utan att varken solen eller trafikljus stör. Babyskyddet är utrustat med ett optimerat sidokrockskydd, Linear Side-impact Protection System (LSP), som i kombination med bilbarnstolens energiabsorberande stomme förbättrar ditt barns säkerhet markant om bilen skulle råka ut för en sidokollision. För att göra det lättare att sätta i och ta ur barnet kan stolen svängas mot bilens dörr, tack vare den innovativa Base Z-roteringsmekanismen.

Användning

Cybex Cloud Z i-Size kan användas med ett vanligt 3-punktbälte eller tillsammans med någon av baserna Cybex Base Z eller Cybex Base Z One. Skillnaden är att basen Base Z kan roteras för enklare i och urstigning. Baserna är väldigt enkla att montera även om det är första barnet och du är helt oerfaren, de tydliga indikationer som slår över från rött till grönt när du gjort rätt känns väldigt betryggande. Dessa berättar även om du inte klickat fast babyskyddet ordentligt, något vi aldrig lyckats med - det går i princip inte att göra fel här.

Säkerhet

Cloud Z i-Size är en rymligt babyskydd med gott om utrymme för din bebis huvud och axlar, nackstödet och selen höjs enkelt genom ett fäste på ovansidan av nackstödet. 3-punktbältet är enkelt att dra åt och förlänga, vadderingen kring remmarna känns behagliga även för det allra minsta. Suffletten på Cloud Z är det mest imponerande på marknaden, det täcker en väldigt stor del av babyskyddet, oavsett om du har skyddet i liggläge på barnvagnen eller i bilen. Här under sover ditt barn utan att störas av ljus från något håll!

Komfort

Cloud Z i-Size har ett väl beprövat och testat sidokrockskydd, Linear Side-impact Protection System, (LSP) som nu är ännu bättre. Det fungerar genom att tack vare sin längd reducera de allra första stötarna vid en kollision, samtidigt som babyskyddets flexibla stomme reducerar upp till 25% av kraften bort från ditt barn. Det justerbara nackstödet har 11 positioner som du enkelt ställer in allt eftersom ditt barn växer, selen justerar du lika enkelt men givetvis steglöst för att ditt barn skall sitta säkert. Cloud Z i-Size har en löstagbar insats för spädbarn, vilket gör att babyn nästan får ett fullt liggläge. Detta bidrar till att minska risken för att barnets huvud tippar framåt medan det sover, vilket annars kan leda till allvarliga andningsproblem. Insatsen för nyfödda ska tas bort när barnet är längre än 60 cm så att barnet får mer plats allteftersom det växer.

Extra plus

Cloud Z i-Size kan med hjälp av en adapter fästas på alla CYBEX- och Goodbaby-vagnar och även på andra utvalda varumärken. Bilbarnstolen blir en del av bekvämt resesystem utanför bilen, vilket erbjuder familjen ökad rörlighet, och denna lösning har dessutom samma designspråk i alla delar.

Axkid Minikid 2019

Det säkraste alternativet när ditt barn ska åka bil är att åka baklänges, Axkid Minikid är en av de bilbarnstolarna som ditt barn kan sitta bakåtvänd allra längst i! Upp till 125 cm, 6 år eller upp till 25 kilo, men den här generösa storlek har du en bilbarnstol som växer med ditt barn. Dessutom anpassar sig nackstödet och internselen automatiskt efter barnets längd och storlek, detta gör att ni åker säkert mil efter mil. Axkid är det enda varumärket inom bilbarnstolsbranschen som har den här funktionen!

Användning

Cybex Cloud Z i-Size kan användas med ett vanligt 3-punktbälte eller tillsammans med någon av baserna Cybex Base Z eller Cybex Base Z One. Skillnaden är att basen Base Z kan roteras för enklare i och urstigning. Baserna är väldigt enkla att montera även om det är första barnet och du är helt oerfaren, de tydliga indikationer som slår över från rött till grönt när du gjort rätt känns väldigt betryggande. Dessa berättar även om du inte klickat fast babyskyddet ordentligt, något vi aldrig lyckats med - det går i princip inte att göra fel här.

Säkerhet

Den här bilbarnstolen känns trygg, utrustad med ASIP (Axkid Side Impact Protection) som absorberar en del av kraften vid en kollision och är godkänd enligt EXE R44/04 som innebär att stolen uppfyller europeiska säkerhetsstandarden.

Komfort

Axkid Minikid 2019 levereras med en uttagbar babydyna och har fem olika lutningslägen. Tyget närmst barnet är behagligt och lätt att ta av om det skulle behöva tvättas.

Besafe iZi Plus X1

BeSafe iZi Plus X1 monteras stabilt med bälte, förankringsremmar och stödben. Den nya versionen (som vi säljer på Babyworld) har en uppgraderad dyna, ”body hugger” för den första tiden med stolen, den är speciellt designad för att lyfta upp och omfamna barnet så att selen hamnar rätt, men även för att mindre barn ska sitta bekvämt. Den nya versionen har även ett förbättrat sidokrockskydd, som du fäster på den sidan av stolen som är mot dörren.

Användning

BeSafe iZi Plus X1 är en robust bilbarnstol men som ändå fungerar bra i de allra flesta mindre bilar, om du spenderar några minuter med att göra monteringen ordentligt kommer stolen sitta på plats en lång tid framöver även med daglig i-och urklättring.

Likt den mindre versionen (iZi Go Modular I-Size X1) har även iZi Plus X1 ett otroligt smidigt magnetfäste för selen som underlättar när du ska sätta ner eller ta ur ditt barn ut bilbarnstolen.

Säkerhet

Den är bilbarnstolen arbetar tillsammans med bilens deformationszoner och absorberar energi och minskar avståndet mellan bilstol och bildörr vid en eventuell kollision. Den senaste generationen av sidokollisionsskyddet SIP+ gör även stolen upp till 20% säkrare vid en sidokollision

Komfort

Besafe iZi Plus X1 kan vinklas i tre olika lägen beroende på om ditt barn vill sova, titta ut eller mitt emellan-läge. Det är enkelt att byta mellan dessa tre med en hand även med ditt barn i stolen. Bilbarnstolen har även blivit utsett till bäst i test hos Folksam.

Britax iSENSE Modular System

Britax iSENSE-paket är en smart lösning för att få lugn och ro på resan – från den första färden hem med din nyfödda baby fram tills att ditt barn är fyra år. 

1 bas, 2 bilbarnstolar & 4 års säkerhet.

Med FLEX BASE iSENSE är du redo för fyra års bekväm säkerhet i trafiken. Den smidiga basen är kompatibel med BABY-SAFE iSENSE, den nya BABY-SAFE 3 i-SIZE samt DUALFIX iSENSE – och var och en av dem kan installeras på basenheten med bara ett klick. Rotationen låter dig vrida varje bilbarnstol mot bildörren vilket gör det enkelt för dig att placera och spänna fast ditt barn. Rotationen låter dig vrida varje bilbarnstol mot bildörren vilket gör det enkelt för dig att placera och spänna fast ditt barn.

BABY-SAFE 3 i-SIZE

BABY-SAFE 3 i-SIZE följer ditt barn från födseln upp till 15 månaders ålder. Den avtagbara spädbarnsinsatsen och tekniken som möjliggör ett planare sittläge garanterar en ergonomisk position och ultimat komfort för de allra minsta. BABY-SAFE 3 i-SIZE har flera av de allra senaste säkerhetsfunktionerna som skyddar din baby i alla situationer, samtidigt som den ger optimal bekvämlighet för ni ska kunna njuta av alla resor tillsammans.

DUALFIX iSENSE

DUALFIX iSENSE är vår smartaste uppföljare till BABY-SAFE iSENSE, eller något annat babyskydd. Den klickas enkelt på FLEX BASE iSENSE och ger förstklassigt skydd och mysig komfort under många bilfärder fram till ditt barn är fyra år gammalt. DUALFIX iSENSE uppfyller standarden i-Size och har en smart belysning som låter dig se ditt barn.

Smarta funktioner

Invändig belysning låter dig se ditt barn samtidigt som ditt ban kan se sig omkring, för en lugn och bekväm resa. Säkerhets- och installationsbelysningen på BABY-SAFE iSENSE guidar dig när du använder babyskyddet när det är mörkt. Tack vare den roterbara basen kan du vrida stolen mot den öppna bildörren och enkelt sätta i och ta ur ditt barn. Du kan även justera vinkeln på FLEX BASE iSENSE som garanterar både både den säkraste och mest bekväma positionen på varje resa!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: 7 - 16
Lunch: 12:30 - 13:30