Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Gravidsmycken

Gravidsmycken ger trygghet
Vackra, unika och praktiska gravidsmycken av hög kvalitet! Våra gravidsmycken är väldigt unika och kan med fördel bäras både under graviditeten men även efter. Ett gravidsmycke är utformat som en liten kula, inuti den finns en slags bjällra som ger ifrån sig en dov och vacker klang när den rör sig. När du bär gravidsmycken så ger de ifrån sig ljudet titt som tätt, men det är ganska lågt. Dock kan din bebis höra klangen från smycken redan efter vecka 20. Klangen känns lugnande för bebisen redan i fosterstadiet och även när barnet sedan är fött.

Filtrera

Bola

Pris

8produkter

En fin present

Väntar du och din partner barn? Överraska den blivande mamman med ett vackert gravidsmycke, hon kommer garanterat att bli glad. Dessa smycken passar även bra att ge bort på en babyshower eller liknande. Eller att helt enkelt köpa till sig själv. Men vart kommer gravidsmycken ifrån? Just denna typ av gravidsmycken, bola, tros komma från Mexiko och har länge använts just där. Med tiden har även i Europa fått upp ögonen för dessa vackra och användbara smycken.

I vårt utbud av gravidsmycken bola kan du välja mellan många designer. Vi har både smycken med små söta hand- eller fotavtryck men även med hjärtan eller helt prydda av gnistrande kristaller. Kanske har du redan din egen bola? I så fall kan du köpa en ny kedja här, vi säljer dessa separat. Vi har tagit hem omtyckta gravidsmycken bola från det omtyckta varumärken Babylonia. Förutom smycken kan du även köpa många användbara saker för ditt liv som småbarnsförälder. Hos BabyWorld finns allt från barnvagnar och skötbäddar till nappflaskor, kläder och mycket mer. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30