Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Tillbehör

Tillbehör

Det finns många olika tillbehör till en barnvagn, både vad det gäller att designa sin vagn men även praktiska tillbehör som underlättar vardagen. Här nedan listar vi tillbehör som kan vara bra att ha:

Adapter till babyskydd

Adapter till babyskydd, behövs oftast om man vill kunna fästa babyskyddet på barnvagnen. En del vagnar har detta redan förberett på vagnen och babyskyddet och det gör att det ej behövs adapter. 

Barnvagnsdyna

Barnvagnsdyna, är en dyna man sätter i sittdelen som sedan både skyddar mot smuts och även gör det bekvämare för barnet. 

Barnvagnsgardin

Barnvagnsgardin, fästs på barnvagnssuffletten och skyddar ditt barn från starkt ljus, sol och andra störande element. (Tänk på att inte täcka för hela barnvagnen utan)

Barnvagnshänge

Barnvagnshänge, fäster man på suffletten, vilket gör att den sitter fast och barnet kan kolla/leka med den.

Barnvagnslås

Barnvagnslås, är bra att ha om man någon gång ska lämna vagnen tom på en offentlig plats.

Barnvagnsreflex

Barnvagnsreflex, är ett bra sätt att göra så att man syns i mörkret och är bra för din och barnets säkerhet. 

Bygel

Bygel, fäster man på sittvagnen så att barnet kan hålla i den. Vid en del vagnar ingår dessa men ibland köps den till separat. Kan även fästas på liggdelen och då användas som bärhandtag.

Footsack

Footsack, är ett skydd som man fäster på sittdelen vid barnets fötter som skyddar mot vind och kyla.

Handledsrem

Handledsrem, fäster man på handtaget och sedan runt sin handled. Förhindrar att barnvagnen okontrollerat rullar iväg om man av misstag eller olycka förlorar greppet. Även bra i nedförsbackar, tungt lastade vagnar och syskonvagnar.

Handvärmare

Handvärmare, kan man under vintertid fästa på handtaget och sedan har man skydd mot vind och snö när man kör vagnen. Handvärmare gör att man snabbt kan få fram en hand om man behöver stoppa i nappen eller liknande istället för att ta av handskar. 

Hjulskydd

Hjulskydd, skyddar golven innomhus mot smuts och repor när du tar in vagnen

Mugghållare

Mugghållare, fäst på chassit och är perfekt att ställa flaskan i.

Myggnät / insektsnät

Myggnät/Insektsnät, skyddar mot mygg, getingar och andra insekter.

Barnvagnshänge

Organizer, är en väska som man hänger på handtaget vilket gör att sakerna blir lättåtkomliga. 

Parasoll

Parasoll, fäster man på barnvagnen och skyddar mot sol mer än bara suffletten.

Regnskydd

Regnskydd, skyddar vagnen mot väta och smuts. I sittdelen skyddar även regnskyddet barnet från regn. 

Rengöringsset

Rengöringsset, ett anpassat rengöringskit som innehåller rengöring för både tyget, chassit och hjulen. Tänk på att man ska underhålla sin barnvagn och serva den ungefär var 6 e månad så den håller sig fin längre.

Snack tray

Snack Tray, fäster man istället för bygel på sittdelen. På en snack tray finns möjlighet att servera något att äta samt ställa en flaska.

Ståbrädor

Ståbräda, fäster man på chassit och är till för ett barn att sitta eller stå på. 

Skötväska

Skötväskan har flera fack som gör det enkelt att sortera upp blöjor, extra kläder, nappar osv. Med en skötväska följer ett underlägg som man kan använda vid blöjbyte på offentliga miljöer.

Terränghjul / skidor

Terränghjul/Skidor, på en del vagnar finns möjlighet att byta ut framhjulen mot terränghjul eller skidor som underlättar vid körning på svårare underlag.

Barnvagnshänge

Transportväska, smidigt att ha om man reser. Finns en del universala modeller men också modeller som är anpassade till specifika vagnar. 

Åkpåse

Åkpåse, skyddar mot vind, kyla och snö. Finns i flera olika storlekar och modeller. En åkpåse har till skillnad från en footsack även ett skydd under barnet.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30