Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Speldosor

Speldosor med vackra melodier kan både hjälpa att få din baby lugn och trygg, men kan också väcka kreativiteten hos den lilla. För vem gillar inte härlig musik? De är utmärkta att hänga över barnet när den ligger i barnvagnen eller spjälsängen för att fånga hens uppmärksamhet. Vill du göra blöjbytet smidigare är de även ett bra tillbehör att placera vid skötbordet. Hos oss hittar du ett sortiment med mjuka och färgglada speldosor för ditt barn i en mängd fina och igenkännliga designer.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Vit
Babblarna
Babyfehn
Cam Cam
Candide
Done By Deer
Elodie
Filibabba
Franck & Fischer
Geggamoja
Happy Horse
JaBaDaBaDo
Jellycat
Jollein
Kids Concept
Kikadu
Konges Slöjd
Maileg
Nattou
Nature Zoo
Oops
Pabobo
Roommate
Rätt Start
Sebra
Smallstuff
Teddykompaniet
That's mine
Tikiri
Zazu

Pris

90produkter

Speldosor håller ditt barn lugn och trygg

Om du är ute efter fina speldosor till din baby har du kommit rätt. Här hittar du en mängd olika alternativ i stilar som ditt barn garanterat kommer känna igen. Vad sägs om Babblarna, Mumin eller Pingu? Välj favoritkaraktären och det kommer garanterat göra barnet glad och lugn. Vi har även mjuka alternativ i form av söta djur, stjärnor eller sovande moln som kom-mer göra din baby redo för en god natts sömn. En speldosa i form av en liten figur är enkel att alltid ha med sig i skötväskan för att ta fram när den behövs. Väljer du däremot en mu-sikmobil är den utrustad med flera figurer som snurrar runt ovanför spjälsängen vilket kan fungera ytterligare rogivande.
 

Välj bland olika typer av speldosor för baby och barn

Speldosorna är enkla att använda och musiken sätts igång genom att du drar i snöret. En klassisk speldosa i form av en ask eller karusell vrider du istället upp med det lilla vredet. Hos oss hittar du även alternativ som också fungerar som nattlampa. Med en sådan slår du tre flugor i en smäll - gullig figur, vacker musik och mysig belysning. På så sätt kan du ge ditt barn de bästa förutsättningarna för en god natts sömn. Välkommen in att handla din speldosa online eller i våra fysiska butiker i Uppsala eller Västerås!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16