Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Tygblöja Stl 1 Nyfödd - Woodland MuslinZ

Tygblöja Stl 1 Nyfödd - Woodland

Färg: Woodland
Tygblöja Stl 1 Nyfödd - WhiteTygblöja Stl 1 Nyfödd - Blue StarsTygblöja Stl 1 Nyfödd - WoodlandTygblöja Stl 1 Nyfödd - Mint Stars
179 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Tygblöja som tillsammans med ett absorberande inlägg faktiskt fungerar som en blöja ska göra!
Många väljer tygblöjor för att det spar på miljön eftersom man under hela blöjperioden kan använda samma blöjor om och om igen utan att behöva slänga dem. Andra använder tygblöjor för barnets bekvämlighets skull. Barn som använder tygblöjor har föräldrarna ofta en tendens att göra ett blöjbyte oftare på, vilket i det långa loppet är bra för barnets ömtåliga hud. 

MuslinZ tygblöja består av två delar, en tygblöja som man knäpper på barnet och ett tillhörande absorberande inlägg. Själva tygblöjan finns i olika färger och mönster och i en design som är extra säker mot läckage tack vare den dubbelsydda kanten och den justerbara midjan för bästa passform. Dessutom har MuslinZ tygblöjor elastiska benslut för skön passform kring låren på barnet. 

MuslinZ inlägg viks omlott och placeras i tygblöjan där fickor vid mage och rygg håller inlägget på plats. Tack vare designen med lösa absorberande inlägg och separat tygblöja kan man byta inlägg efter behov men återanvända själva tygblöjan. Inläggen är mjuka och effektiva, tack vare sin fina kvalitet i mjuk bambubomull och de har mycket god uppsugningsförmåga. En annan fördel är att de viks omlott, vilket innebär att de vid torkning efter tvätt torkar snabbare än vad ett tjockare inlägg eller en allt-i-ett-tygblöja gör. Observera att MuslinZ inlägg köpes separat (6-pack). 

Tygblöjan är gjord i PUL för att inte dra åt sig fukt. 
MuslinZ inlägg till tygblöja är gjorda i 100% oblekt ekologisk bomull. 

Storlek 1 passar nyfödd till cirka 6 månader.  
Passar MuslinZ inlägg till tygblöja storlek 1. 

Specifikationer

  • Artikelnummer55097
  • EAN/GTIN5055499004652
  • MPN152601
  • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig