Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

Ofodrade regnkläder

Ofodrade regnkläder till barn fungerar lika bra vår, sommar som höst. Eftersom de är rymliga kan du jobba med lager på lager och anpassa dem efter rådande årstid. Dagens regnkläder är smidiga och tillverkade i moderna material som andas. På BabyWorld hittar du både tvådelade regnställ och hela regnoveraller till de lite yngre barnen. I vårt noga utvalda sortiment återfinns populära märken som Liewood, Lindberg och Konges Slöjd.

Overall eller 2-delat set?

Till de yngre barnen passar overall oftast bättre. De rör sig mer på marken och med en overall riskerar du inte att vatten och lera tränger in i glipan mellan jacka och byxa. En overall kan också vara lättare att ta på och av med öppning hela vägen framtill. De tvådelade seten finns i flera varianter, de mindre storlekarna har praktiska fothällor och hängslen. Funktionella regnkläder – ett must-have i garderoben Ett funktionellt och vattentätt regnställ med bra passform som andas och effektivt håller ditt barn torrt under uteleken är ett måste i barngarderoben. Våra regnkläder har tejpade sömmar och högt vattenpelartryck, allt för att barnen ska kunna njuta av leken ute, oavsett väder. Komplettera med gummistövlar och en bra regnmössa så finns inga hinder.

Tips inför köpet av regnkläder

Tänk på att hitta regnkläder som är sköna att röra sig i, barnet kanske kommer att spendera större delen av dagen ute, oavsett regn. Blöta barn = frusna barn. Se till att sömmar är tejpade och ladda med ett bra underställ om det är kallt ute. Ju högre vattenpelartryck ju mer vattentätt är materialet. Byxor utan hängslen är att föredra till äldre barn som går på toaletten själva, hängslen kan vara besvärliga för barnet att få av tillräckligt snabbt. Till mindre barn är reglerbara hängslen bra, då riskerar man inte att byxorna åker ner när de leker. Fothällor som sitter under foten är bra, då kan inte byxorna åka upp över stövelkanten och ditt barn håller sig torr om fötterna bättre. Reflexdetaljer på regnstället gör att ditt barn syns bättre då sikten försämras i regn.