Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Fodrade regnkläder

Iklädd ett fodrat regnställ har vädret absolut inget att säga till om. För med en insida av fleece, ett vattenavvisande ytterlager och en bekväm utformning kan dessa plagg göra även de ruskigaste dagarna till varma och mysiga. De håller barnet både tryggt, bekvämt och varmt under lekarna utomhus, den långa promenaden, eller resan till er destination. Våra fodrade regnställ kommer i olika storlekar för att passa både bebisar, små barn och äldre barn, och kommer älskas under alla de kyliga månaderna.

Filtrera

Blå
Grön
Rosa
Didriksons
Liewood
Lindberg
Melwing

Pris

16produkter

Fodrat regnställ vid taskigt väder

Inte ska väl vädret avgöra hur dagen ser ut! Oavsett vad ni hade för utomhusplaner, eller hur ni hade tänkt ta er fram till er destination finns det kläder som får en att glömma både regn, vind och kyla. Fodrat regnställ för barn är det perfekta plagget under de kyliga månaderna eftersom de både skyddar mot regn och håller barnet varmt och skönt. Det är viktigt att barnen klär sig rätt för att inte bli kalla eller sjuka, och med ett fodrat regnställ kan barnet känna sig riktigt trygg och bekväm.

Varma, fina och mysiga

I vårt sortiment av fodrade regnställ för barn finns det mycket att välja mellan. För extra komfort och värme erbjuder vi fleecefodrat regnställ, där inte ens regn och kalla temperaturer kan påverka humöret. Det finns flera olika storlekar att välja mellan för att alla barn ska få en härlig utomhusupplevelse. Välj exempelvis mellan en regnoverall för de mindre barnen eller ett regnset för de större. Vi erbjuder även flera olika söta, färgglada och mönstrade designer för att de också ska vara en fröjd för barnens ögon. Med sina lekfulla utseenden och varma och skyddande egenskaper blir de snabbt en favorit i garderoben. Komplettera gärna med fodrade vantar för att göra outfiten komplett. Du hittar detta och mycket mer online hos oss.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16