Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Vintervantar

På vintern behöver alla barn varma och sköna vantar för att inte frysa om händerna. Vintervantar finns i vattenavstötande och fodrad galon för de riktigt blöta och kalla dagarna, i skön fleece för de allra minsta barnen, och i fodrade funktionsmaterial som både håller varmt och torrt och låter huden andas även under de kyliga dagarna på lekplatsen för de lite äldre barnen. Vantar kan man verkligen aldrig få för många av eftersom de har en tendens att inte finnas där man behöver dem. Skaffa därför gärna ett extra par att byta till om vantarna kommer bort eller råkar bli blöta, trots sitt vattenavvisande material. För de allra minsta finns också varma vintervantar med snöre som du trär genom ärmen på jackan eller overallen, för att de inte ska ramla av och försvinna.

Filtrera

Beige
Blå
Vit
Didriksons
Elodie
Konges Slöjd
Lindberg
Melwing
Mini Dreams
Mini Rodini

Pris

15produkter

Varma vintervantar till barn

Här hittar du många fina och varma vintervantar för alla barn som är utomhus på hösten och vintern. Oavsett om du har ett litet barn som behöver hålla fingrarna varma under kalla promenader med vagnen, eller om du har ett lite större barn som älskar att leka i snön hittar du passande vintervantar här på BabyWorld. Vi har fina och funktionella vintervantar för barn i alla åldrar, i olika utföranden och färger. Föredrar du fleece som ett värmande material för de allra minsta har vi mjuka och sköna vintervantar för baby från Playshoes och Elodie Details. För de äldre och mer aktiva barnen har vi snygga och varma vantar för vinterdagar från märken som Lindberg och Elodie Details. För de riktigt blöta och slaskiga vinterdagarna har vi sköna och vattentäta fodrade galonvantar för att hålla små barnhänder både torra och varma. Vi har vantar i många olika vackra färger och mönster så att du kan matcha med barnets ytterkläder och mössa.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16