Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Stödbälten & gördlar

Stödbälte under graviditeten
Att vara gravid är på många sätt en underbar upplevelse, en tid full av förväntan och spänning för vad som komma skall. Men för många kan graviditeten innebära ryggont, sömnproblem och andra besvär. För dig som upplever smärta i ryggen finns bra stödbälten. Ett stödbälte gravid är ett bra sätt att avlasta kroppen på. Att bära runt på en stor gravidmage är inte helt okomplicerat, det kan vara påfrestande. Här på BabyWorld kan du välja mellan flera olika stödbälten i flera färger. Du kan enkelt justera storleken med hjälp av remmarna. Här finns även ett stort urval av praktiska gördlar.

Filtrera

2B Baby
Babyono
Bbhugme
Carriwell
Medela

Pris

14produkter

Stödbälte under graviditet och gördel efter förlossning

Många nyförlösta kvinnor gillar att bära gördel efter graviditet eftersom den hjälper till som ett stöd för magen. Efter en graviditet är det vanligt att magen blir slapp och att muskulaturen är försämrad. Då kan det vara skönt att ha ett stöd i form av en gördel.
Om man gillar eller inte gillar att bära stödbälte och maggördel skiljer sig väldigt mycket från person till person. För dig som upplever besvär med rygg och axlar på grund av den stora magen kan det vara väl värt att testa ett stödbälte, något som många upplever hjälper till att avlasta ryggen. Ett stödbälte gravid kan se ut på många sätt. Dels kan det täcka själva magen och blir ett stort stöd, men det finns även bälten som endast täcker magens nedre del. Ett stödbälte kan dessutom hjälpa till att avlasta höfterna, något som många kvinnor får ont i under graviditeten. Hitta ett stödbälte eller en gördel som passar just dig, eller hitta andra praktiska produkter hos oss på BabyWorld.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30