Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Coracor

Någon sa “barn förändrar allt”. Coracor startades för att skifta fokus från morgondagen till här och nu, och för att finnas där för de du älskar. Det är märkligt - man tror att man skall lära sina barn allt, men inser att det är de som lär oss! Våra barn är inspirationen för Coracor. 

Filtrera

Grön
Svart
Vit
Coracor

Pris

32produkter

Hållbarhet i val och material

Vi vill skapa en bra framtid för allas barn, så för oss är det självklart att våra sjalar är tillverkade från hållbara material och av ekologisk, GOTS-certifierad bomull. Tyget tillverkas och sjalen sys upp i Istanbul, genom rättvis och hållbar produktion. Vår box är tillverkad av FSC-märkt papper och vi använder returpapper för våra broschyrer. Självklart skickar vi våra boxar till dig fria från plastpåsar och plastemballage, vi packar istället i oblekt papp och papper. Vi kämpar för att kunna göra så litet avtryck som möjligt på jorden, och så stort som möjligt på mänskligheten.

Design och din stil

Vår designambition är att skapa vackra sjalar som harmoniserar med dina kläder och som får dig att känna dig fin och välklädd. Vi vill skapa "stylish babywearing" - för att vi vet att ting vi gillar och tycker är vackra, tenderar vi att använda mer. Våra mönster är skapade för att vara inspirerande, moderna och harmonisera med din egen stil. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30