Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
30 träffar
Populärast
Visar 30 av 30 produkter
12

Teddykompaniet gosedjur – en bästa vän för flera år framåt

Teddykompaniet är ett varumärke som producerar mjuka gosedjur med hög kvalité med skandinavisk design. Teddykompaniet är kända för att varumärkets gosedjur har oemotståndligt mjuk päls – det vill säga väldigt mysvänlig! Hos oss på BabyWorld hittar du ett stort utbud av gosiga kompisar som gladeligen följer med på alla sorters äventyr! Allt från lek till läggdags. Att ha en nära vän att lita på och alltid kunna räkna med behöver vi alla, inte minst när en är liten. Under denna kategori lovar vi att ni hittar något som passar just er – vi erbjuder alla sorters djur: kaniner, enhörningar, dinos, lamm och mycket mer! Ett gosedjur från Teddykompaniet passar sig utmärkt att köpa i både födelsedagspresent, doppresent och julklapp.

Vanliga frågor

Är gosedjuren från Teddykompaniet barnsäkra?
Absolut! Alla produkter från Teddykompaniet är godkänd och CE-märkt enligt EN71. Alla eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.
Vad finns Teddykompaniet gosedjur i för olika storlekar?
Hos oss på BabyWorld hittar du gosedjur i storlekar från ca 17 cm – 40 cm. För att veta säkert vad gosedjuret har för storlek går det att läsa i respektive produktbeskrivning.