Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Baby-Safe iSense + Flex Bas 5Z Britax

Baby-Safe iSense + Flex Bas 5Z

180 graders rotation
Nyfödd - 83 cm
Smart belysning
Ultimat säkerhet
Komfort
4 595 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

BABY-SAFE iSENSE kombinerar toppmodern säkerhet med förstklassig innovation när det gäller komfort, både för dig och ditt barn. Babyskyddet är utrustad med omsorgsfullt utplacerad belysning som tänds och släcks automatiskt för att förenkla installationen i bilen eller på en barnvagn. Du kan också tända och släcka lamporna manuellt för att öka komforten för ditt barn och själv kunna se barnet när det är mörkt. Babyskyddet följer din baby från födseln upp till 15 månader och installeras enkelt på FLEX BASENHET 5Z eller på en barnvagn, som t.ex. SMILE 5Z. Justerbara, mysiga sittpositioner säkerställer att alla resor blir lika ergonomiska som säkra.
Egenskaper:
  • Smart belysning invändigt och utvändigt på babyskyddet
  • Patenterad teknik för ett planare sittläge ger den bästa kombinationen av säkerhet och komfort
  • Maximal smidighet tack vare att du kan rotera FLEX BASENHET 5Z 90 grader mot den öppna dörren
  • Ultimat kompatibilitet med FLEX BASENHET 5Z och de flesta barnvagnar
iSENSE – smart belysning
BABY-SAFE iSENSE är utrustad med tre olika smarta belysningsuppsättningar för att förenkla vardagen. Installationsbelysningen tänds automatiskt när den behövs och gör det ännu enklare att installera babyskyddet på basenheten eller på barnvagnen när det är mörkt. Säkerhetsbelysningen ger ökad synlighet och sikt på promenader i svagt upplysta områden. Den invändiga belysning låter din baby se och bli sedd.

Långsiktig komfort
BABY-SAFE iSENSE kan användas från födseln upp till 15 månader, hela tiden med samma mysiga komfort. Spädbarnsinsatsen garanterar en ergonomisk position och optimal säkerhet för den nyfödda babyn. Den patenterade integrerade lutningsmekanismen ger ett planare, mer ergonomiskt sittläge för din nyfödda baby, och i takt med att barnet växer justeras också lutningen till ett mer upprätt läge. Huvudstödet är enkelt att höja för att ge mer utrymme efterhand som din baby växer.

Fantastisk kompatibilitet och åtkomst
BABY-SAFE iSENSE klickas enkelt på plats på FLEX BASENHET 5Z och ett stort antal barnvagnar, till exempel SMILE 5Z. Lyfta in och återinstallera BABY-SAFE iSENSE går snabbt och enkelt, och låter dig njuta av resan. När du använder FLEX BASENHET 5Zkan babyskyddet roteras mot bildörren vilket gör det busenkelt att sätta i och spänna fast ditt barn.

Hörbart klick säkerställer en korrekt installation
När babyskyddet installeras på FLEX BASENHET 5Zi bilen eller på barnvagnen, talar ett tydligt klickande ljud om för dig att babyskyddet sitter säkert på plats.

Fempunktssele
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll.

Justerbart huvudstöd och sele
Vårt vadderade huvudstöd och fempunktssele är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position – precis ovanför barnets axlar – innan du spänner fast selen.

Maximal smidighet med den roterbara basen
Rotationsfunktionen på basen låter dig vrida babyskyddet mot den öppna bildörren. Det gör det enkelt för dig lyfta ur babyn ur babyskyddet och lägga hen barnvagnen, antingen för en längre promenad eller bara tillbaka in till huset.

Justerbart handtag
Det justerbara handtaget är enkelt att flytta när du ska sätta ner ditt barn i babyskyddet. Lås upp handtaget med sidoknapparna och för det sedan bakåt. När babyskyddet står på golvet rekommenderar vi att handtaget placeras i fullt bakåtläge för att förhindra att det gungar.

Enkelt att ta av med CLICK & GO®-adaptrar
Basen är enkel att ta av, både från basenheten i bilen och från vagnen, och låter dig som förälder behålla en skonsam ergonomisk ställning. Med hjälp av handtaget på baksidan kopplar du loss babyskyddet och lyfter av det utan problem.

Installationsbelysning
När det är mörk guidar installationsbelysningen på BABY-SAFE iSENSE dig till en säker installation i bilen eller på barnvagnen. När BABY-SAFE iSENSE installerats på FLEX BASENHET 5Z släcks belysningen automatiskt. När du klickar på babyskyddet på en barnvagn släcks installationsbelysningen också automatiskt så fort babyskyddet är korrekt monterat på vagnen. Istället tänds en säkerhetsbelysning som gör vagnen mer synlig när det är mörkt.

Invändig belysning
Den invändiga belysningen kan tändas och tillföra ytterligare komfort åt barnet. Den låter dig också se barnet även om det är mörkt, så att du kan vara säker på att hen alltid har det bra. Den invändiga belysningen hjälper dig också när du spänner fast barnet i mörker.

Patenterad lutningsteknologi
Erbjuder en skönare och mer ergonomisk ställning för ditt nyfödda barn. Vår patenterade och integrerade lutningsteknologi gör det möjligt att justera sittställningen i förhållande till barnets längd. Barnets position förändras automatiskt när du justerar huvudstödet och ökar utrymmet i takt med att ditt barn växer. Även axelbanden justeras automatiskt när du ställer in huvudstödet.

Insats för nyfödda
Speciellt utformad för att ge ditt spädbarn extra stöd. Insatsen för nyfödda, som följer med babyskyddet, gör det ombonat för din baby och utgör dessutom ett energiabsorberande skydd i händelse av krock.

Bekväma och moderna överdrag av bästa kvalitet
Överdragens nya design är så modern och bekväm som den kan bli. Överdragen är nu tillverkade av ett ännu mjukare tyg som har en ännu bättre passform. Den höga kvaliteten innebär ännu mer bekvämlighet för ditt barn.

Avtagbart överdrag
En bilbarnstol ska tåla mycket. Drycker kan spillas ut och små barn kan lätt bli åksjuka. Därför har vi tagit fram ett extraöverdrag som tål maskintvätt och dessutom är riktigt enkelt att sätta på och ta av – du behöver inte ens knäppa upp selen för att avlägsna skyddet.

Säkerhetsbelysning
Under mörka förhållanden hjälper säkerhetsbelysningen dig att se vägen när du går med babyskyddet eller med barnvagnen. Belysningen aktiveras automatiskt när det är mörkt och babyskyddet rör sig.

Solskydd
Solskyddet, med SPF 50+, skyddar mot såväl sol som vind, både i bilen och i barnvagnen. Fästpunkterna är bekvämt placerade på sidorna av handtaget så du enkelt kan bära babyskyddet även när solskyddet är uppfällt.

Installation
På bas - FLEX BASENHET 5Z
Du kommer verkligen att uppskatta vår smarta babyskydds-bas vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn.
På chassit
Babyskyddet är enkel att använda tillsammans med din barnvagn – något som underlättar vardagen, inte minst de dagar då du och ditt barn ska in och ut ur i bilen flera gånger. Du lyfter helt enkelt ut babyskyddet med ditt barn fastspänt, klickar fast det på barnvagnen – och ni är redo!

Specifikationer

Paket: Baby-Safe iSense + Flex Bas 5Z

Recensioner

Utvalt till dig