Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
iZi Go X1 Babyskydd & Isofix Basenhet Besafe
Besafe
(0)

iZi Go X1 Babyskydd & Isofix Basenhet

2 995 kr
Online
Skickas omgående
Produkten kan köpas i din butik

Information

Besafe Izi Go samt iso-fix monterad basenhet för snabb och säker installation i bilen. iZi Go är ett babyskydd som passar barn från födseln upp till 12 månader eller 13 kg.

Besafe iZi Go är ett babyskydd som är smidigt och lätt att ta med sig överallt. iZi Go är med sina 3,7 kg det lättaste babyskyddet med fempunktsbälte på marknaden. Under den första tiden kan du använda det medföljande spädbarnsinlägget för ökad komfort för barnet och detta kan du sedan ta bort när barnet blivit lite större.

Babyskyddet monteras enkelt i bilen med bilbältet och gummerade belägg gör att bältet hålls spänt under hela bilresan. Magneter håller uppe det interna bältet i babyskyddet och detta förenklar isättningen av barnet och du slipper krångla med trasslande bälten. Fäll bara upp den integrerade solskärmen så har du ett perfekt skydd mot solen inne i bilen eller på promenaden. iZi Go passar perfekt att klicka på de flesta moderna barnvagnar. 

Egenskaper:

  • Isofix-förberedd
  • Marknadens lättaste babyskydd med fem-punktsbälte
  • Integrerad solskärm
  • Fempunktsbälte
  • Smart losskoppling för travelsystem
  • Ergonomiskt bärhandtag

Tänk på att det är dags att byta från babyskydd till bakåtvänd bilbarnstol när huvudet på barnet når kanten på babyskyddet.
Mått: L68 x B44 x D39 cm

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer