Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Varumärken / Bugaboo
Bugaboo

Bugaboo

Bugaboo från Holland tillverkar barnvagnar med inovativ design och unika egenskaper. Bugaboo betyder mobilitet vilket är signifikativt för varumärket med dess smarta och smidiga barnvagnar. Bugaboo tillverkade deras första barnvagn i modellen Cameleon 1994 och har sedan dess lanserat modeller så som Bugaboo Bee, Bugaboo Donkey, Bugaboo Buffalo och Bugaboo Runner. Hos BabyWorld hittar du ett fullsorterat sortiment från Bugaboo med målsättning att alltid ha samtliga av Bugaboos produker i lager för omgående leverans.


1 2 3 Nästa » 102 artiklar Kampanjprodukter (6) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
Bugaboo Donkey² Sufflett
Finns i flera varianter
fr 890:- Mer info


Bugaboo Fox Sufflett
Finns i flera varianter
fr 890:- Mer info


Bugaboo Sittdyna
Finns i flera varianter
590:- Mer info
Bugaboo Donkey² Sidokorgslock
Finns i flera varianter
fr 390:- Mer info

Bugaboo Åkpåse
Finns i flera varianter
fr 1 220:- Mer info
Bugaboo Bee5 Sufflett
Finns i flera varianter
fr 890:- Mer info1 2 3 Nästa » Antal:

Från Bugaboo hittar du modeller som Bugaboo Cameleon - den smidiga moderna barnvagnen. Bugaboo Bee - den perfekta sulkyvagnen med vändbar sittdel. Bugaboo Buffaloo - barnvagnen som klarar terräng men samtidigt blir kompakt ihopfällt. Bugaboo Donkey - Barnvagnen som växer med familjen och till en början fungerar som en singelvagn i "mono" läge men sedan kan breddas till en syskonvagn på ett patenterat vis. Bugaboo Runner - Perfekt för dig som redan har en Bugaboo vagn och vill kunna hinna med träning i kombination med småbarnsliv. Du behöver endast köpa ett Runner chassi så kan du sedan koppla på din Bugaboo sittdel och så har du en löpvagn.

Hos BabyWorld hittar du barnvagnspaket med Bugaboo i kombination med kompatibla babyskydd, så kallade travelsystem. På Bugaboos modeller kan du fästa babyskydd för Besafe, Maxi-Cosi, Cybex och Britax med apapters som köps till separat.


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL