Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

19 träffar
Populärast
Visar 19 av 19 produkter
1

Handvärmare

Njut av sköna barnvagnspromenader oavsett väder! Handvärmare håller dina händer varma genom en fodrad insida och ofta vindtät utsida.

För ditt barns komfort

Barn tillbringar en stor del av sin tid i sina vagnar, därför har dess kvalitet och komfort en stor betydelse. Att köpa barnvagnsdynor till vagnarna är en liten gest som gör mycket för barnets komfort. Vi har flera olika barnvagnsdynor i olika material som är sköna att sitta och ligga på och som även kan tillföra lite extra värme när det är kallt ute. Exempelvis så har vi dynor i fleece som är ett underbart underlag och skön för bebisens hud och som värmer lite extra. Vissa av dem har även en baksida med ett svalare material som gör dynan användbar året om. Med dynor som har olika egenskaper kan du lätt och smidigt göra vagnen riktigt mjuk, mysig och hemtrevlig för barnet att vistas i och även lättare somna i.

Barnvagnsdynor i vackra och coola designer

Även om barnvagnsdynor i största utsträckning är tillverkade med bebisens komfort i fokus så har vi även tagit fram många dynor med snygg design och som ger vagnens utseende ett riktigt lyft. Vi erbjuder allt från neutrala och omönstrade dynor i mörka eller ljusa färger till dynor med spännande mönster och glada färger. I ett brett och varierat sortiment blir det inga problem att snabbt och enkelt hitta både din och ditt barns personliga favorit. Hos oss kan du välja att antingen handla dina barnvagnsdynor online och få dem hemskickade med våra snabba leveranser, eller så kan du besöka någon av våra fysiska butiker.