Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Baby / Nappflaskor & Tillbehör
Nappflaskor & Tillbehör

Nappflaskor & Tillbehör

Nappflaskor för nyfödda
Här hittar du vårt sortiment av nappflaskor och tillbehör som passar din bebis. Det kan vara bra att ha några olika sorters nappflaskor, dels för att ha en tillgänglig när den andra nappflaskan diskas och dels för att kunna variera mellan olika storlekar. Kanske behöver du ha en extra stor nappflaska med dig när du och din bebis är ute och går. En mindre nappflaska kan vara bra för andra tillfällen.


1 2 3 4 5 Nästa » 198 artiklar Kampanjprodukter (91) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:


Herobility Herosippy 140 ml
Finns i flera varianter
87:-
(99:-)
Mer info

Twistshake Dinapp Anti Colic
  • Small 0+M
  • Large 4+M
  • Plus 6+M
58:-
(69:-)
Mer info

1 2 3 4 5 Nästa » Antal:

Andra smarta tillbehör
Se till att alltid vara förberedd genom att beställa allt du kan tänkas behöva för din nyfödda. Vi erbjuder inte bara nappflaskor, här finns även smarta tillbehör som:

•Diskborstar
•Diskställ
•Speciellt diskmedel
•Drickpipflaskor
•Ångsterilisator för mikro

Just våra disktillbehör är väldigt bra att ha till nappflaskor. Att få bort varenda bakterie är väldigt viktigt för att förhindra risken att ditt barn blir sjukt. För att säkerställa att våra produkter alltid når upp till de krav och den kvalitet vi har tar vi endast hem varor från välkända varumärken som vi vet tillverkar bra produkter. Våra nappflaskor till nyfödda kan du bland annat köpa från Medela, Mam, Nuk och Philips. Du kan även köpa separata di-nappar i flerpack.

Innan du besöker BB kan det vara skönt att ha köpt hem olika nappflaskor, nappar och tillbehör som kan komma till användning. Vi erbjuder bland annat smarta bröstpumpar, både manuella och elektriska. Dessa är oerhört bra att ha, särskilt om du ska iväg med din bebis och inte känner att du kan amma. Eller om du ska lämna din bebis med pappa. Andra smarta tillbehör för nappflaskor till nyfödd är våra flaskvärmare, perfekt för att hålla den varma vällingen lagom varm. Passa på att beställa hem ett gäng nappar också! Här finns bra nappar från bland annat Twistshake. 


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL