Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Bilbarnstolar / Babyskydd & Basenhet 0-13 Kg
Babyskydd & Basenhet 0-13 Kg

Babyskydd & Basenhet 0-13 Kg

Babyskydd och bilbarnstol för små barn som väger mellan 0 och 13 kg
Säkerhet, trygghet och bekvämlighet är väldigt viktiga faktorer när det kommer till barnvagnar och bilbarnstolar. Att det ska vara säkert och kännas tryggt är inga konstigheter. Barn, speciellt i de låga åldrarna, är ömtåliga och bör skyddas på bästa möjliga sätt. Det gäller speciellt när de ska följa med i bilen. Bekvämt måste de sitta också, annars kan vi lova att det kommer att märkas.  Köp babyskydd och basenhet separat eller som babyskyddspaket.


1 2 Nästa » 49 artiklar Kampanjprodukter (21) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:


Britax Baby-Safe I-Size²
Finns i flera varianter
1 849:-
(2 299:-)
Mer info
Maxi-Cosi Cabriofix
fr 1 595:-
(1 995:-)
Mer info


Doona+ Babyskydd
2 495:-
(3 995:-)
Mer info


Cybex Aton Q
2 195:-
(2 499:-)
Mer infoAxkid Babyfix Svart
1 395:-
(1 495:-)
Köp


Cybex Aton Q + Bas
3 894:-
(4 198:-)
Mer info

1 2 Nästa » Antal:

Bilbarnstol och babyskydd till nyfödd och 6 månader gamla barn
Gråtande barn i bilen är ingen höjdare. Vi på BabyWorld har samlat ett stort utbud av babyskydd med bas som passar till barn mellan 0 och 13 kg. Basenheten gör det enklare att koppla in och ur bilbarnstolen. Du har som vanligt flera olika varumärken och modeller att välja mellan, alla med sina egna fördelar och speciella egenskaper. Vissa bilbarnstolar kan exempelvis även fungera som barnvagnar. Du slipper ta ut barnet från bilbarnstolen utan klickar helt enkelt på hela bilstolen i barnvagnschassit. 

När du ska välja bilbarnstol kan du antingen välja utefter babyskyddens olika funktioner eller så väljer du den bilbarnstol som har ett pris du tycker om. Klicka på våra sorteringsknappar för att se vilka bilbarnstolar som är populärast, billigast eller nyast. Är du inte säker på om den bilbarnstol och den basenhet du valt ut fungerar tillsammans kan du höra av dig till oss. Vi svarar på alla dina frågor och funderingar så fort vi bara kan. Notera att vi även har babyskydd utan bas. Du kan klicka på de aktuella produkterna för att se exakt hur de fungerar och vad som ingår.

Köp bilbarnstol och babyskydd hos oss på BabyWorld. Vi bjuder på frakten vid köp över 500 kronor och se alltid till att du får hem din beställning så fort det bara går. 


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL