Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Leksaker / Böcker & Ljudböcker
Böcker & Ljudböcker

Böcker & Ljudböcker

Barnböcker och pyssel
Hos oss på BabyWorld kan du hitta mängder av barnböcker för barn olika åldrar. Vi erbjuder dessutom böcker för dig som är gravid, roliga pysselböcker ni kan lösa tillsammans och mycket mer. Att läsa godnattsaga är för många barn kvällens höjdpunkt. Det är mysigt att mamma eller pappa sitter på sängkanten och läser. Hos oss kan du hitta fina klassiker som Max-böckerna, Barnkammarboken och Alfons Åberg. Dessa böcker har roliga sagor och fina bilder som barnen tycker om att kolla på medan du läser.


1 2 3 4 5 Nästa » 211 artiklar Kampanjprodukter (40) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:

Bok Max Potta
62:-
(89:-)
Köp


Bok Max Boll
62:-
(89:-)
Köp
Bok Totte Badar
62:-
(89:-)
Köp
Bok Max Lampa
62:-
(89:-)
Köp

1 2 3 4 5 Nästa » Antal:

Roliga känn-böcker och massor av pyssel
Här finns även pedagogiska böcker från Gunilla Wolde. Se till att bevara alla fina stunder och minnen från att du blir gravid och under bebistiden genom att köpa "När jag var liten". Här kan du klistra in foton från bebisbubblan, gravidmagen och skriva anteckningar. Detta är otroligt värdefullt att kunna se tillbaka på när barnet sedan växer upp.

Vårt sortiment av barnböcker är brett och vi erbjuder även barnböcker med ljud och med struktur. Medan du läser kan barnet känna och klappa i boken eftersom dessa böcker har tyg, päls och andra spännande material. Att köpa barnböcker online är väldigt smidigt, du kan läsa en kort sammanfattning om boken genom att klicka dig in på respektive produkt. För barnen är ljudböcker barn väldigt bra. Tillsammans kan ni lyssna på boken och sitta och rita eller pyssla samtidigt. Barnböcker med ljud kan även vara "vanliga" sagor men med ljudeffekter. Kolla exempelvis in storfavoriten "Nöff på bondgården". Här kan barnet trycka på knappar och så låter det "Muuu", "Nöff, nöff" eller "Voff".

Våra barnböcker på nätet passar alla barn, från de minsta till de större. För badstunder har vi även badböcker från Bamse. Hitta dina favoriter och överraska barnen med en riktigt rolig och spännande godnattsaga!


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL