Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Barnvagnar / Tillbehör Barnvagnar / Liggkorgar & Mjukliftar
Liggkorgar & Mjukliftar

Liggkorgar & Mjukliftar

Här hittar du underbara liggkorgar att använda för bebisens första månader i livet. En mjuklift är gjord att ligga i och kan kopplas fast på chassin och även tas av för att bära. Denna liggdel för barnvagn kan, när bebisen blir lite äldre, bytas ut till en sittdel. Detta gör att du slipper köpa en helt ny vagn redan efter bara några månader och du kan använda samma chassi hela tiden. Spar pengar samtidigt som du får en smart lösning och en kvalitativ mjuklift till din barnvagn.


43 artiklar Kampanjprodukter (8) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
Cybex Priam Liggdel -18
Finns i flera varianter
fr 3 499:- Mer info
Britax Smile 2 Liggdel
Finns i flera varianter
fr 1 595:-
(1 999:-)
Mer info


Joolz Hub Liggdel
fr 2 199:-
(2 295:-)
Mer info

Antal:

Praktisk och bekväm liggdel för barnvagn

Att införskaffa en mjuklift för barnvagn är smart för dig som väntar barn eller precis har fått barn. En liggkorg är anpassade för bebisarnas första månader och är perfekta att ligga i samtidigt som de också skyddar barnet. Inne i en mjuklift är det varmt och skönt och de kan också kompletteras med mjuka kuddar och filtar för extra komfort. Här blir det skönt för bebisen att sova när ni är ute, men är lika användbara hemma när ni försöker vagga barnet till sömns.

En liggdel med många egenskaper

Förutom att vara en plats att ligga i så är många av våra liggdelar utformade med kvalitativa och positiva egenskaper. Du hittar exempelvis mjukliftar med uppfällbart vindskydd, sufflett med UV-skydd, ventilationslucka med insektsnät, praktiska fickor, tvättbara material och madrasser som kan andas bra. Dessutom går våra liggdelar enkelt att koppla av och på vagnen, något som gör att de sedan kan bytas ut mot en sittdel så fort ert barn har blivit lite äldre. Välj bland flera olika professionella märken i vårt utbud. Vi ger dig garanti på det du köper och 365 dagars öppet köp. Köp smidigt online eller besökt oss i Uppsala.


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL