Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Baby / Babyleksaker / Tygböcker & Aktivitetsböcker
Tygböcker & Aktivitetsböcker

Tygböcker & Aktivitetsböcker

Ett läsa böcker för sina barn är otroligt viktigt för deras utveckling och lärande. Dessa tygböcker och aktivitetsböcker är för de allra minsta som vill peka och titta på bilder samtidigt som de lär sig nya ord. Oavsett om det är djur eller fordon som är populärast hos ditt barn kommer det finnas något för er. En tygbok för baby är dessutom mjuk och skön och riskerar därför inte att göra illa barnet om den hamnar i vagnen eller spjälsängen. Peka på bilderna tillsammans och se vilket motiv som döljer sig på nästa sida.


Tygböcker för mysiga stunder

Låt böcker vara en del av barnets liv redan från det att de är små bebisar. De ökar fantasin och utvecklar babyns inlärning samtidigt som ni får en mysig stund tillsammans. Här hittar du aktivitetsböcker för barn med bilder, ljud och olika strukturer för att på ett lekfullt sätt upptäcka nya ord. Vi har till exempel tygböcker för din bebis med bondgårdens alla djur. Där kan ni tillsammans peka på bilderna och lära barnet att djuret på bilden är en ko och samtidigt berätta att den säger ”Mu”. Det kommer garanterat bli uppskattat och något som kommer kunna underhålla i många år framöver.

Aktivitetsböcker som stimulerar dina barns sinnen

En aktivitetsbok för baby kan ha en mängd olika egenskaper som stimulerar sinnena. En bok med mjuka djur, spännande speglar, prassliga sidor och roliga ljud kommer kunna underhålla ditt barn när du behöver göra något annat. Genom att välja en tygbok till din bebis behöver du dessutom inte vara orolig för att hen ska skada sig på vassa kanter eller slita ut pappret. Att de kan tvättas i maskin gör att du kan hålla dem rena och fräscha i många år. Handlar du hos oss på BabyWorld kan du räkna med snabba leveranser och personlig rådgivning. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL