Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Kläder / Bad & Uv Kläder / UV-kläder / UV-plagg

UV-plagg

Här hittar du både uv tröjor, baddräkter och uv byxor för både bebis och större barn med ett och samma uppdrag - att skydda dem från solens starka UV-strålar. UV-plagg ger ett bra och högt solskydd vilket är viktigt under både soliga och molniga dagar. Här hos oss på BabyWorld hittar du ett brett sortiment av modeller med olika längd i färgglada material, till exempel uv tröja och uv byxa för barn. Välj bland lekfulla tryck och populära karaktärer och mixa och matcha de enskilda plaggen precis som du, eller rättare sagt, ditt barn vill.


Smarta och bekväma UV-plagg för stora och små barn

Barns hud är mycket mer ömtålig än vuxnas och därför gäller det att skydda dem ordentligt från solens skadliga strålar. Detta gör du enklast genom att klä dem i smarta uv plagg för barn. På så sätt kan du täcka armar och ben med ett högt solskydd som inte försämras under dagen eller försvinner när de badar. Självklart ska du även komplettera med solkräm med högt SPF för optimalt skydd. Oavsett om det är dags för semester utomlands eller strandhäng på hemmaplan är det alltså viktigt att skydda dina barn med uv byxa och uv tröja anpassad för barn.

Skydd mot solen i UV byxor och UV tröjor

Låt barnen springa obekymrat och fritt både på land och i vattnet utan att du behöver oroa dig för solskador. Med en långärmad tröja och ett par långa uv byxor för barn kommer de att vara skyddade från solens starka strålar. Här hittar du varumärken såsom Swimpy och Small Rags med plagg för både små och stora barn. Välj mellan fina baddräkter, söta uv byxor och bekväma uv tröjor som barnen kan röra sig obehindrat i både under och ovanför vattenytan. Vi på BabyWorld hjälper dig gärna om du har frågor om till exempel ett par speciella uv byxor för barn eller något annat som rör vårt sortiment. Vi ser fram emot att hjälpa dig!


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL