Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Kläder / Bad & Uv Kläder / UV-kläder / UV-dräkter

UV-dräkter

Skydda barnen från solens farliga stålar med våra snygga UV-dräkter. Det är ett enkelt sätt att skydda mot starkt solljus, vilket gör att ni kan vistas längre i solen och njuta av härliga dagar på stranden. Dräkterna har hög solskyddsfaktor som fungerar lika bra i vattnet som på land. De är lätta att ta på och av vilket gör det enklare att skapa en positiv inställning till dräkten för barnen. Med dem kommer de kunna leka obehindrat på stranden och i vattnet. Vi på BabyWorld har dräkter i fina färger och former, kortärmade och långärmade, med eller utan dragkedja.


UV-dräkter är ett enkelt sätt att skydda dina barn

Njut av långa dagar på stranden och investera i en kvalitativ uv dräkt för barn. Här hittar du ett brett sortiment med olika stilar från varumärken såsom Small Rags, Swimpy och Playshoes. Välj en UV-dräkt som passar ditt barn, både vad gäller design och storlek. Har du en liten där hemma som älskar Bamse eller är favoritkaraktärerna kanske de från den populära filmen Frozen? Oavsett vilka intressen eller kärlekar dina barn har kommer du att kunna hitta något som passar dem här. Du väljer själv om du vill satsa på en modell med långa eller korta ben och armar.

Njut av långa stranddagar med UV dräkt för barn

Om ditt barn kommer att tillbringa mycket tid i solen är kläder med UV-skydd otroligt viktigt. Se till att skydda ditt barns känsliga hud från solens strålar med våra fina UV-dräkter för barn. Tack vare dessa kläder kommer ditt barn kunna leka på stranden utan att du behöver oroa dig för solbränna eller solsveda. Naturligtvis behöver du även komplettera med solkräm med hög SPF för optimalt skydd och små barn bör inte vistas i direkt solljus överhuvudtaget. Hitta en snygg dräkt hos oss och få den levererad inom 1-2 arbetsdagar.


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL