Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Möbler & Bädd / Madrasser, Täcken & Kuddar / Täcken / Täcke vagn & vagga

Täcke vagn & vagga

En vagga är ett bra alternativ när du vill skapa en liten och mysig sovplats för ditt barn att ställa bredvid din egen säng. För att göra den precis så mysig och inbjudande som bara din lilla bebis förtjänar gäller det att bädda med ett mysigt täcke. Här hittar du täcke till vagga i olika storlekar och material för att kunna välja ett alternativ som passar ditt barn bäst. De ventilerande och fukttransporterande egenskaperna är viktiga för att erbjuda bästa möjliga sovkvalitet. Det är några av de egenskaper som du hittar i våra täcke för vagn och vagga.


1 artikel Kampanjprodukter (0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
Antal:

Hitta ditt nya täcke för vagn och vagga

Ge ditt barn det allra bästa när det kommer till sovkomfort och sömn. Ett skönt täcke anpassat för vagga är viktigt för att ditt barn ska känna sig trygg och bekväm, både när det är varmt och kallt i rummet. Därför är det extra viktigt med material som kan hjälpa till att reglera temperaturen i sängen så att barnet inte blir överhettat. Det är nämligen svårt för de små liven att själva avgöra om de är för varma eller kalla. Välj bland täcken från varumärken som Rätt Start och Färg & Form i olika storlekar för både små bebisar och lite större barn.

Välj ett bekvämt och säkert täcke för din barnvagn

Även i barnvagnen är det viktigt med ett kvalitativt täcke. På så sätt ser du till att den lilla har det mysigt och skönt när ni är ute på härliga promenader. Ett täcke för barnvagn ska vara lätt att tvätta så att du kan göra det göra rent från smuts och partiklar utifrån. Skonsamma material är av yttersta vikt när det kommer till bäddtillbehör för barnsängar då det ligger så pass nära huden och andningsorganen. Ett täcke till vagn i ett ekologiskt och naturligt material passar därför även många barn med allergier. Välkommen att hitta ditt nya täcke hos oss på BabyWorld. Vi erbjuder alltid snabb frakt och bra garantier på våra produkter. Lita på hög kvalitet och personlig service!


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL