Stäng
Mina sidor Mina sidor

Madrass vagga

Små bebisar sover stora delar av dygnet och det är även då de utvecklas både mentalt och fysiskt. En madrass till vagga är en viktig del för att ge ditt barn extra komfort. Det gäller att skapa en mysig miljö för den lilla när hen ska sova för att säkerställa en så bra sömnkvalitet som möjligt. Börja med att lägga ner en kvalitativ madrass anpassad för din vagga som ger tillräckligt stöd för kroppen och bädda sedan med sköna täcken och säkra kuddar. Avsluta genom att lägga ner barnets favoritgosedjur för att skapa en trygg plats av lugn och ro.


1 artikel Kampanjprodukter (0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
Antal:

Hitta rätt madrass för vagga och barnvagn

Ge din lilla en riktigt god natts sömn med en skön och säker madrass. Här har vi samlat de modeller som passar bra för vaggan eller barnvagnen. Oavsett om du går i väntans tider och planerar de olika inköpen för barnrummet eller om du behöver en ny madrass till den nuvarande sovplatsen kommer du kunna hitta den här. En madrass för en baby är precis lika viktig som en madrass för en vuxen när det kommer till stöd och ventilerande material.

Skön madrass till barnvagn för härliga promenader

Din baby sover mycket - inte bara i sängen utan även när ni är ute och går med barnvagnen. Gör denna tid så skön och mysig som möjligt genom att välja en bra madrass till din barnvagn. Här är det viktigt att välja material som andas och inte stänger inne fukten när det är varmt ute. En torr och sval madrass är av yttersta vikt för att ditt barn ska sova gott. Hos oss på BabyWorld hittar du kvalitativa modeller av madrass för barnvagn och vagga, alltid med bra garantier. När du beställer online kan du räkna med att få hem din vara snabbt och säkert inom 1-2 arbetsdagar.


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL