Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Förälder / Bärselar & Bärsjalar
Bärselar & Bärsjalar

Bärselar & Bärsjalar

Bärselar i olika varianter
En bärsele är bra av flera anledningar, dels får du händerna fria och kan hålla ditt barn samtidigt och dels får du vara nära ditt barn hela tiden. En bärsele kan se ut på många sätt och finns både i kraftigt utförande men också som en tunnare och mjukare bärsjal. Det är enkelt att ta på sig en bärsele rygg eller att bära selen frampå magen. För små bebisar är det oftast mysigast att vara nära mamma eller pappa. Bärsele för nyfödd fungerar utmärkt, du kan välja bland många modeller och även justera storleken med hjälp av remmar.


1 2 3 Nästa » 133 artiklar Kampanjprodukter (75) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
Ergobaby Bärsele Omni 360
Finns i flera varianter
fr 1 260:-
(1 799:-)
Mer info
Ergobaby Bärsele 360
Finns i flera varianter
fr 899:-
(1 499:-)
Mer info

Stokke Bärsele Mycarrier Magsele
Finns i flera varianter
1 099:- Mer info

Ergobaby Bärsele Adapt
Finns i flera varianter
fr 949:-
(1 499:-)
Mer info
Babylonia Bärsjal Tricot-Slen Organic
fr 559:-
(699:-)
Mer info


Tula Standard Play
1 349:-
(1 399:-)
Mer info


Tula Free To Grow Splash
1 519:-
(1 599:-)
Köp


Tula Free To Grow Bolt
1 519:-
(1 599:-)
Köp

Tula Free To Grow Mood
1 519:-
(1 599:-)
Köp


Tula Standard Fawn
1 349:-
(1 399:-)
Mer info

1 2 3 Nästa » Antal:

Bärsjal eller bärsele?
Välj bland många snygga färger och populära varumärken. Vi har bland annat samlat ergonomiska bärselar från Ergo Baby, BabyBjörn och Cybex.

Det kan vara svårt att avgöra om man vill köpa en bärsjal eller en bärsele, båda har sina fördelar. En stor fördel med bärsele till nyfödd är att den är oerhört enkel att använda. Det är bara att ta på sig selen och knäppa fast spännena så är det klart. När du ska snabbt ska ta av dig selen går det lika fort. Fördelen med bärsjal till bebis anser många vara variationen. En bärsjal kan nämligen användas på många sätt – bära bebisen på ryggen och på magen. Du kan "bädda om" bebisen i det elastiska och mjuka tyget och göra det mysigt för både dig och barn. En annan fördel med bärsjal är att den oftast kan användas av både mamma och pappa, oavsett längd och storlek. Den är nämligen mycket anpassningsbar. I vårt utbud av bärsjalar kan du hitta mängder av fina mönster och färger. Vi har endast tagit hem varumärken som vi gillar och som vi vet håller högsta kvalitet. Hitta billiga bärsjalar och fina bärselar redan idag! 


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL