Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Bilbarnstolar / Bilbarnstol Bakåtvänd 9-25 Kg
Bilbarnstol Bakåtvänd 9-25 Kg

Bilbarnstol Bakåtvänd 9-25 Kg

Bakåtvänd bilbarnstol för de lite äldre barnen
Barnen växer väldigt snabbt. En dag kommer du att försöka få barnet att sitta still i bilbarnstolen bara för att inse att ditt barn faktiskt har växt ur sin första bilbarnstol. Det kändes som igår när du installerade babyskyddet. Med vår hjälp kan barnen fortsätta att följa med i bilen på ett säkert sätt. Här på denna sida hittar du bilbarnstol för barn i åldrarna 1 – 3 år eller som väger mellan 9 – 25 kg.


24 artiklar Kampanjprodukter (12) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
Antal:

ISOFIX finns i alla bilar i Europa som tillverkades från 2004
Vi har bilbarnstol ISOFIX det vill säga moderna bilbarnstolar med fästsystem som bygger på man använder stolens ISOFIX-fästen istället för att förankra med bilens vanliga bälten. Du hittar ISOFIX-fästen hos alla moderna bilar idag.

Kolla in vårt stora utbud av bilbarnstol med ISOFIX här. Vi erbjuder bilbarnstolar från varumärken som Cybex, Maxi-Cosi, Britax, Besafe och Axkid. Vi jobbar hela tiden med att hitta nya varumärken vars produkter håller den högsta standard vi kräver. När du handlar hos oss på BabyWorld kan du känna dig säker på att dina varor håller hög kvalitet.

Själva ISOFIX-fästena sitter mellan bilens sittdyna och ryggstöd. Det är i princip två öglor i metall som är mycket enklare att använda jämfört med bilbarnstolen. Lösningen togs fram för att slippa problemet med bilbarnstolar som var inkorrekt fästa. Det finns bilbarnstolar som fästs med bälte än idag och de är designade för att kunna fästas på enklast möjliga sätt utan att kompromissa med säkerheten. Vill du göra det enkelt för dig själv passar det utmärkt att beställa bakåtvänd bilbarnstol 9 – 25 kg ISOFIX. Du beställer det snabbt och smidigt från oss på BabyWorld.

Köp bilbarnstol redan innan det behövs så är du redo att byta ut bilbarnstolen när det väl är dags. Barn växer snabbt och många av de bilbarnstolar med ISOFIX som du hittar hos oss går att anpassa så att de kan användas även efter att ditt barn har växt ännu mer.


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL