Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Baby / Doppresenter
Doppresenter

Doppresenter

Doppresenter till bra priser
Dopet är en fin religiös tradition som fortfarande lever i allra högsta grad. Det beror mycket på att själva ceremonin är vacker och att flera nära och kära ofta deltar. En del av denna fina tradition är att ge barnet doppresenter. Att välja ut en passande doppresent till pojke eller flicka kan vara lite svårt. Här på denna sida har vi samlat bra doppresenter som du kan välja mellan. Det kan handla om fina keramikfigurer och roliga sparbössor till avtryckslera för hand och fot. Just avtrycksleran är en lite mer personlig doppresent.


46 artiklar Kampanjprodukter (3) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
Antal:

Doppresent i form av en tavla med foto
Ett bra tips på en fin doppresent är våra vackra ramar. Det är inte bara själva ramen som är det viktiga här utan fotot inuti ramen. Har du en bra bild som du har tagit med mobilen passar den säkert utmärkt att skriva ut. Ett tips är att välja en lite mindre ram ifall du inte tycker att bildkvalitén är så hög. På mindre utskrifter märks det inte lika tydligt. Att få hem en ram är alltid lite skoj men att få ett inramat foto med barnet eller hela familjen är mycket mer uppskattat. I slutändan är det dock tanken som räknas. Oavsett vilken doppresent du väljer att ge bort blir alla säkerligen glada.

Kom ihåg att en doppresent inte måste vara en av de produkter som du hittar här på denna sida. Du kan med fördel kolla in alla våra andra produkter också för att hitta passande presenter. Vi på BabyWorld har samlat in alla möjliga barnprodukter, från leksaker till filtar till bärselar, amningskläder och mycket mer. Vi har över 10 000 olika artiklar att välja mellan så du kommer garanterat att hitta något du tycker om hos oss.


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL