Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Möbler & Bädd / Inredning Barnrum
Inredning Barnrum

Inredning till barnrum

Barnens rum är en trygghet, en plats som bara är deras. Här leks och busas det varje dag men det finns också tid för mys och vila. Inredning barnrum kan vara allt från mindre detaljer och dekorationer till praktiska förvaringsmöjligheter och mycket mer. Här har vi samlat fina inredningssaker som passar både pojkar och flickor. Du kan välja bland välkända och omtyckta varumärken, bland annat Micki, Troll och Done by Deer. Kanske är du endast ute efter en fin present? Eller håller ni på att skapa barnrummet för familjens nya medlem? Få inspiration och idéer bland vår barnrum inredning!


1 2 3 ... 8 Nästa » 370 artiklar Kampanjprodukter (75) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
Design Letters Trä Bokstäver
40:-
(45:-)
Mer info
1 2 3 ... 8 Nästa » Antal:

Mysigt och praktiskt med belysning

Få komponenter är lika viktiga som belysning, åtminstone när det kommer till inredning till barnrum. Anledningen är enkel. Med hjälp av olika typer av belysning kan du inte bara lysa upp rummet på ett bra sätt, du kan även sätta in mysig och stämningsfull belysning, exempelvis fina ljusslingor. Förutom belysningen är det även viktigt att barnrummet känns ordningsamt (samtidigt som det såklart ska bjuda in till lek och bus). Satsa på snygg och dekorativ förvaring i form av snygga askar och lådor. Dessa underlättar inte bara städandet, de blir en fin detalj i inredningen. Vi har både korgar och lådor i olika färger, mönster och storlekar att välja bland. Märk gärna upp lådorna med olika saker, till exempel "LEGO", "Pennor och block" och liknande. Då går det riktigt snabbt att städa undan efter leken.

Barnrumsinredning är något riktigt roligt, det är kreativt, lekfullt och samtidigt gulligt. Barnen har en otroligt livlig fantasi och med hjälp av en lekfull inredning blir det ännu lättare för barnen att leva sig in i sina lekar. Kolla in våra storfavoriter – Tipi tälten! Dessa ursöta tält är perfekta att ställa i rummets hörn, lägga en mjuk matta inuti, kuddar och gosedjur. Detta kan bli barnets lilla myshörna!

Se till att skapa en harmonisk och kreativ atmosfär i barnens rum med hjälp av våra fina inredningsprylar och möbler!


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL