Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Möbler & Bädd / Babynest & Pölar
Babynest & Pölar

Babynest & Pölar

Babynest – en mysig plats för barnet
Babynest är väldigt populära bland småbarnsföräldrar och det är lätt att förstå varför. Denna mysiga myspöl är utformad som en rund madrass med mjuka "väggar" runtomkring. Härinne kan barnet eller bebisen ligga och vila, mysa eller leka med leksaker. Ett babynest är dessutom väldigt praktiskt eftersom det kan hjälpa barnet med sitträning. De mjuka kanterna runtom myspölen hjälper barnet hålla balansen. I vårt sortiment av myspölar och babynest kan du hitta många varianter och priser.


1 2 Nästa » 72 artiklar Kampanjprodukter (13) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:Camcam Babynest
Finns i flera varianter
1 249:- Mer info

1 2 Nästa » Antal:

En myspöl för baby
För små bebisar har vi mindre babynest som är ergonomiskt utformade. Häri ligger bebisen bekvämt. Vi har även större babynest att köpa till bra priser. Välj bland populära varumärken som Candide, Färg & Form eller Vinter & Bloom. Här finns både neutrala färger som vitt och grått men även mönstrade babynest i glada färger.

En myspöl är en trygg och mysig plats för bebisar och barn. Det är något mysigt med att sitta på en mjuk madrass och vara ombonad med mjuka väggar. Det finns ändå tillräckligt mycket plats för att ditt barn ska kunna leka, läsa, rita och gosa med sina gosedjur. Du kan placera en myspöl eller ett babynest i vardagsrummet när ni kollar på film och låta barnet leka tryggt däri. Hos oss kan du hitta bra priser när du vill köpa babynest. Du kan sortera sökningen efter lägsta eller högsta pris eller kolla in vilka våra senaste produkter är. Kom ihåg att vi även erbjuder mängder av andra praktiska saker för dig och din bebis. Vi har bland annat leksaker, sängmobiler, lego och bilbarnstolar. Hos oss på BabyWorld är det smidigt och enkelt att beställa ett babynest online.


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL