Stäng
Mina sidor Mina sidor
Åkpåsar

Åkpåsar

En åkpåse till barnvagn gör det både mysigare, bekvämare och varmare för barnet att befinna sig i vagnen, oavsett väderlek. När det är kallt och regnigt eller snöigt ute så hjälper åkpåsen till att hålla barnet varmt och torrt även under längre vandringar. I vårt breda sortiment hittar du både åkpåse till liggvagn och åkpåse till sittvagn i flera olika färger, designer och storlekar. Med dessa blir det både skönt för barnet och dessutom blir de även snygga detaljer att ha i vagnen.


1 2 Nästa » 71 artiklar Kampanjprodukter (32) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:


Bugaboo Åkpåse
Finns i flera varianter
fr 1 220:- Mer info
Joolz Åkpåse
Finns i flera varianter
fr 1 095:- Mer info
Voksi Urban Åkpåse
fr 1 607:-
(2 295:-)
Mer info


1 2 Nästa » Antal:

Åkpåsar till barnvagn för alla väder

För att ge barnet det skydd och den värme som behövs under taskiga väderlekar är det en smart idé att införskaffa en åkpåse. Här hittar du både en åkpåse för sittvagn och åkpåse för liggvagn till ett bra pris. Både regn, snö, vind och kalla temperaturer är ingenting som en åkpåse inte klarar av. Många av våra åkpåsar för barnvagn har flera bra egenskaper som vind- och vattenavvisande ytterlager, de är panelstoppade för värmereglering, de är anpassade för bälten, smarta lösningar som gör att påsen inte glider omkring i vagnen, och mycket mer. Många av åkpåsarna är även konstruerade att passa alla möjliga vagnar.

För en skönare vistelse utomhus

Åkpåsar för barnvagn gör färden helt enkelt mycket varmare och bekvämare och minimerar risken för tråkiga förkylningar på grund av taskiga väder. I vårt sortiment hittar du åkpåsar som har trevliga designer med snygga detaljer som alla håller en hög kvalitet och bra egenskaper för att göra barnets vistelse utomhus optimal. Hos oss finner du åkpåsar från flera olika märken som du kan jämföra med varandra för funktionalitet och pris för att hitta den som ni tycker är allra bäst för er. När du handlar online får du alltid snabba leveranser samt gratis frakt när du handlar för över 500 kronor. Du är också välkommen in till vår fysiska butik i Uppsala om du vill känna och testa innan du handlar.


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL