Stäng
Mina sidor Mina sidor
Startsida / Bilbarnstolar
Bilbarnstolar

Bilbarnstolar

På Babyworld har vi alltid en bilbarnstol som passar just ditt barn. Från nyfödd till ca ett år sitter barnet i ett babyskydd, därefter i en bakåtvänd bilbarnstol upp till minst 4 år, men vi rekommenderar bakåtvänt åkande så länge som möjligt. Lagen säger att ett barn under 135 cm skall sitta i ett godkänt skydd. Om ditt barns huvud sticker upp mer än en tredjedel ovanför kanten, har stolen blivit för liten. Om barnet väger mer än rekommenderad vikt räknas även det som att barnet växt ur stolen. Hos oss kan du få hjälp med att hitta den perfekta stolen.


1 2 3 4 5 Nästa » 195 artiklar Kampanjprodukter (67) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
Britax Max-Way Plus
2 995:-
(3 495:-)
Mer info
Britax Max-Way
2 395:-
(2 995:-)
Mer info
Britax Kidfix II Xp Sict
Finns i flera varianter
fr 2 495:-
(2 999:-)
Mer info

Besafe Izi Go X1
1 795:-
(1 995:-)
Köp

Cybex Solution S-Fix
Finns i flera varianter
fr 1 995:-
(2 495:-)
Mer info
Britax Baby-Safe I-Size²
Finns i flera varianter
1 849:-
(2 299:-)
Mer info
Besafe Izi Modular I-Size RF
Finns i flera varianter
fr 4 195:- Mer info

Doona+ Babyskydd
fr 2 495:-
(3 995:-)
Mer info

Maxi-Cosi Cabriofix
fr 1 595:-
(1 995:-)
Mer info

Axkid Move 2018
1 995:-
(2 490:-)
Mer info1 2 3 4 5 Nästa » Antal:

Välj rätt bilbarnstol

Ett av de viktigaste inköpen föräldrar gör till sina barn är bilbarnstolen. Det är viktigt att den bilbarnstol ni väljer är säker, bekväm och passar just ditt barn. Enligt lag ska alla barn som är kortare än 135 cm ha någon typ av bilbarnstol i bilen - beroende på ålder och storlek ska barnet ha babyskydd, bilbarnstol eller bältesstol. Barn ska dessutom inte sitta vid en aktiv krockkudde. Alla föräldrar vill att deras barn ska åka så säkert som möjligt i bilen - därför rekommenderas att en bakåtvänd bilbarnstol används åtminstone till dess barnet är fyra år gammalt. Om det är möjligt är det självklart det allra bästa om barnet fortsätter att åka bakåtvänt i bilen även efter detta. Det är viktigt att bilbarnstolen eller babyskyddet är Europagodkänt och att det är godkänt för ditt barns vikt. Om ditt barn växt så mycket att huvudet är ovanför ryggstödet på stolen ska ni byta till en högre stol.

De allra minsta barnen sitter i så kallade babyskydd, som sitter bakåtvänt i bilen. Många babyskydd kan även kombineras med barnvagnen med hjälp av ett smidigt klicksystem så att du slipper väcka ett sovande barn efter den sövande bilturen. När det är dags att byta till bilbarnstol ska du välja en bakåtvänd bilstol som ska användas allra minst till dess att barnet är 4 år, helst längre och så länge som möjligt. Se till att du monterar bilbarnstolen på rätt sätt och att stolen är godkänd och testad. Det kan också vara bra att tänka på att en bilbarnstol bör bytas ut med jämna mellanrum eftersom de slits. Hos BabyWorld hittar du säkra bilbarnstolar från de ledande tillverkarna på marknaden, allt för att du ska kunna känna dig trygg med att du har en säker och bekväm bilbarnstol till ditt barn.


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL